Gla’ melding: Over 20 menigheter viser støtte

Fra Høvåg Bedehus i sør til Filadelfia Alta  i nord har det kommet respons på Troens Bevis sitt rop om hjelp som gikk ut i oktober.

–Kommende søndag vet jeg at minst 6 menigheter tar opp kollekt for å støtte Troens Bevis sin sak, og selv er jeg invitert til å besøke Høvåg Bedehus, forteller Kai Johansen, Troens Bevis sin kontaktperson ut til partnermenigheter.

Over 20 menigheter har så langt gitt respons på Troens Bevis sitt nødrop i oktober om ekstra hjelp som følge av tøffe tider i organisasjonen.
Rune Edvardsen, leder for Troens Bevis, har vært på reise i den arabiske verden den siste uken og opplever åpne dører og muligheter som aldri før.

-Det er med stor takk og ydmykhet jeg får nyhetene fra våre partnermenigheter i Norge.
Sammen med våre partnermenigheter står vi denne kampen ut og gir aldri opp. Det er en stor styrke i vårt samarbeide for oppdraget og vi skal plante menigheter som aldri før når denne krisen er over, understreker Rune Edvardsen.

-Kampen er åpenbar. Mens Gud åpner dører forsøker den onde med sine triks å stoppe innsatsen.

Kai Johansen er også oppmuntret over den positive responsen som nå kommer fra et mangfold av menigheter.
-Vi opplever at menigheter gir respons på brevet som ble sendt ut, både konkret ved at de vil samle inn ekstra kollekt, eller øke sin faste støtte, men også i form av støtteerklæringer og forbønn. Det gjør det oppløftende å jobbe i en slik tøff situasjon, legger han til.

-Alle sier at de vil bare det beste for Troens Bevis, og det kommer en mail nesten hver dag om at de vil øke sitt faste bidrag, noe vi er svært takknemlige for.

Troens Bevis har til sammen 57 partnermenigheter per i dag. Dette er menigheter fra et bredt spekter fra nord til sør i landet.
-Som pastor i mange år vet jeg erfaringsmessig hvor lett det er for en menighet å bli opptatt av det lokale. Vi er det verktøyet som gjør at både små og store menigheter kan være engasjerte til verdens ende.

-Samtidig gir misjon menighetene det jeg mener er livsviktig kontakt med verdens fattige og den forfulgte kirke. Så det er en vinn-vinn situasjon, understreker Kai Johansen.
Støtten som nå kommer inn er med på å føre Troens Bevis gjennom en kritisk tid i organisasjonen.

I brevet til partnere som gikk ut i oktober, sier Rune Edvardsen blant annet:
«Vi har hatt et strålende år for misjonen både rundt om i verden og her hjemme. Troens Bevis har aldri hatt større gjennomslag på feltene! Aldri før har flere fått møte Jesus gjennom vårt arbeid!

MEN midt i dette står vi ovenfor et stort paradoks. Vi opplever økonomiske utfordringer som virkelig begrenser oss. Vi har over lengre tid gitt for mye ut i forhold til inntekter og dermed kommet i økonomisk ubalanse. Det har dratt på seg over tid og nå må vi balansere driften.»

-Den ekstra støtten som kommer inn nå er med på at vi fortsatt kan nå de unådde. Jeg vil gjerne gi en stor takk for responsen så langt. Men jeg presiserer at vi trenger fremdeles ekstra støtte og hjelp, så jeg og håper at ennå flere vil være med, fremhever Kai Johansen.

Følg Troens Bevis på Facebook. Der kan du også lese om Runes spennende misjonsreise til Egypt i november.

Støtt Troens Bevis med en misjonsgave i dag

VIPPS:TROENS BEVIS (#16212)     SMS: TRO BELØP TIL 2377


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter