fbpx

Misjonselever bør søke nå

Et ungdommelig team av faste lærere bestående av Svein Trælandshei, Helge Flatøy, Henning Mattson og Elin Fidjeland, ønsker nye elever velkommen til nytt skoleår 2005-2006. Men søknadene bør sendes nå.

Den nye rektoren ved Troens Bevis Misjons og Bibel Institutt, Svein Træalndshe i(29) ønsker sammen med en ungdommelig lærerstab, elever velkommen til et nytt skoleår høsten 2005.

Trælandshei har vært tilknyttet Troens Bevis Verdens Evangelisering siden 2001 med hovedoppgaver særlig rettet mot ungdomsgenerasjonen; ikke minst den årlige Jesus to the Nations-festivalen i Sarons Dal. Han er også godt kjent fra møter på Sørvestlandet, der Aril Edvardsen virket sine første 3-4 år.

Nå som han tar steget inn i rektorrollen får han også et meget ungdommelig og misjonsbevisst team av medarbeidere rundt seg i tillegg til gjestelærere med ekspansive virksomheter.

Tilspisser misjonsprofilen
Alle som kjenner kjerneverdiene til TBBMI vet at skolen gjennom alle år mer enn noe annet har vært skolen med misjon i fokus. Naturlig nok siden skolen helt fra oppstarten av har vært et integrert og meget viktig satsningsområde for Troens Bevis Verdens Evangelisering.
Likevel: Med Svein Trælandshei som ny rektor, Helge Flatøy som praksisleder og Elin Fidjeland som ny undervisningsleder, tilspisses misjonsprofilen enda mer.

Helt siden skolens høytidelige innvielse den 28. november 1968 med et pionerkull på 26 elever, har ”misjonsviruset” svirret i lokalene ved TBBMI. Mange har blitt ”infisert” og brennmerket for livet.
Resultatet er at mange tidligere elever i dag står i rike tjenester på forskjellige områder i Guds rike. Men det er ikke slutt med dette: Med ny ledelse ved skolen settes nye mål og ambisjoner om fortsatt å fostre mange nye tjenester for arbeid i Guds rike.

Fostrer tjenester
– Vi jobber målbevisst med å ta folks kall på alvor. Hele skolens virksomhet er gjennomsyret av denne tankegangen; vi vil forløse det kall og de gaver Gud har nedlagt i hver enkelt elev, sier rektor Svein Trælandshei.

– Hele virksomheten til Troens Bevis Verdens Evangelisering representerer et unikt nettverk av kontaktpersoner rundt omkring i verden. Dette gjør oss i stand til å skreddersy misjonspraksis og elevtrening ut fra hva de fleste måtte ønske seg.

– Den sterke vektleggingen på praksis er helt avgjørende for skolens suksess, understreker praksisleder, Helge Flatøy, med flere års misjonspraksis fra Sør-Amerika bak seg og nettverk til flere verdensdeler.
Som tidligere tre-års elev ved TBBMI i Sarons Dal vet han hva han snakker om. Han har fulgt undervisningen, deltatt på en rekke praksis- og teamturer, og selv drevet pionermisjon under fjerne himmelstrøk.
– Under skoletiden i Sarons Dal lærte jeg å sprenge personlige grenser. Dette er jeg veldig takknemlig for i dag. Denne formen for utfordrende misjonsundervisning og praksis vil vi videreføre i tiden som kommer, sier Flatøy.

Ennå ledige plasser
Sammen med Aril Edvardsen, skolens dynamiske grunnlegger, består den komplette lærerstaben inkludert gjestelærerne, av folk med profilerte tjenester, stor bredde og solid erfaring fra evangelisering og misjon, menighetsarbeid og ledelse i inn- og utland.

Over 20 000 personer har gått på bibelskoler i Norden de siste 15 år. Allikevel er det pastor og evangelist mangel i de fleste kirkesamfunn. TBBMI har utdannet nærmere 2000 vitner, og mange av dem er i fulltids tjeneste idag som misjonærer, pastorer, og evangelister.

Søknadene til kommende skoleår har allerede begynt å strømme inn, men det er fortsatt god plass til flere. Men det er viktig å søke straks. Brosjyre med søknadsskjema finner du her eller ring 38 35 75 20.

Kilde: Troens Bevis for juni, 2005Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter