Hjelp! Nå trenger vi flere som drar lasset!

Kjære partnere og venner av Troens Bevis

Vi har hatt et strålende år for misjonen både rundt om i verden og her hjemme.

Det er store ringvirkninger for evangeliet. Våre virkegreiner lykkes, og nedslagsfeltet øker hver måned. Troens Bevis har aldri hatt større gjennomslag på feltene!

Aldri før har flere fått møte Jesus gjennom vårt arbeid!

MEN midt i dette står vi ovenfor et stort paradoks. Vi opplever økonomiske utfordringer som virkelig begrenser oss. Vi har over lengre tid gitt for mye ut i forhold til inntekter og dermed kommet i økonomisk ubalanse. Det har dratt på seg over tid og nå må vi balansere driften.

Det siste året har vi jo også restaurert hallen og bygget for fremtiden og for nye generasjoner. Den gamle hallen har vært en inspirasjonskilde for tusener i mangfoldige år. Jeg møter stadig mennesker som er kommet til tro og som har fått øynene opp for misjon i Sarons Dal.

80 % av menneskene i «den tredje verden» er under 20 år. Derfor satser vi på barn og unge både ute og hjemme. Det er oftest i denne alderen den viktigste beslutningen tas. Når evangeliet når fram med stor kraft, vil det kunne gi evighetsbetydning for en hel generasjon. Tenk at vi får være med på dette!
Derfor vil vi styrke påvirkning blant barn og unge fremover, og med den «nye» Sarons Dal-hallen så må vi kunne si å ha satset på framtiden!

VIL HØSTE DER VI HAR SÅDD!
I over 20 år har vi sådd evangeliet ved å sende TV-signalene fra satellittene til den muslimske verden. Ved hjelp av kampanjer og innfødte misjonærer vil vi som bakkemannskap besøke disse områdene der det lever millioner av muslimer. I november drar jeg, sammen med representanter for kristne i Araber-verdenen, for å starte menighets plantinger i helt nye områder. Her vil vi satse i mange år fremover.

Vi vil så gjerne vinne mennesker både der ute og hjemme.
På grunn av gode støttespillere som deg, når vi langt ut med evangeliet og sitter i tillegg på moderne og effektive fasiliteter som er nødvendig her hjemme.

Vi sliter med likviditet, og det koster å vokse. Noen ganger kommer uttellingen senere enn investeringene. Vi har i flere år sendt ut større deler av innsamlede midler for å ta initiativ for verdens unådde. Arbeidet der ute har vokst mye.

MÅ SLANKE STABEN
Men her hjemme sliter vi altså. Vi må kutte kostnader og få bedre kontroll på utgifter i forhold til inntekter. Vi må dessverre ta noen alvorlig tak. Vi må slanke staben. Vi er villige til å ta de rundene som må til. Dessverre vil dette berøre noen av våre gode medarbeidere i Sarons Dal.

MULIGHETENE ER JO SÅ STORE… Vi lever også i en tid der stadig mer blir digitalisert. Slik er det også i Troens Bevis. Dette er kostnadskrevende men samtidig uunngåelig.

Paradokset er at mulighetene for å nå ut med evangeliet har aldri vært større! Vi lever i en tid som er preget av medierevolusjonen. Nyheter og sportssendinger farer over jorden på milli-sekunder. Folk har verden i sine lommer på sin mobiltelefon. Det åpner for muligheter! Over andre kontinenter raser vekkelser som aldri tidligere.

Fra år 1900 har antall kristne i Afrika økt fra 8,7 til 360 millioner.  Prognosene for 2020 er at det da vil være 600 millioner kristne i Afrika. Også Asia og Sør-Amerika har store vekkelser! Dette på tross av at prisen for å tro kan være høy.

Vi har akkurat vært på kampanje i India. Sist år ble flere forkynnere drept i Punjab og min kampanje ble avlyst. Våre folk i India lar seg likevel ikke stoppe. De vil gi folkene i området livets ord. Det kan du lese mer om i neste månedens Høsten i Flammer.

NÅ TRENGER VI HJELP!
«Hvordan kan de høre hvis ingen forteller dem». Akkurat nå må vi begrense oss. Har du gode ideer om hvordan vi kan øke våre inntekter, så nøl ikke med å kontakte oss! Nå trenger vi hjelp! Derfor spør vi deg som er venn av Troens Bevis: Kan du være med oss i dette? Kan du for eksempel utfordre noen av dine venner til å gjøre en Facebook innsamling gjennom “Crowdfunding”?

Slik starter du din Facebook aksjon

Ved å starte en slik privat innsamling, tror vi mange kan bidra til at vi kan komme ovenpå. Noen kan utfordre sine venner til å bli med på innsamling på nettet slik du ser mange gjør ved for eksempel fødselsdager. Slike aksjoner kunne fort endre hele situasjonen vår!

Kan du starte og dele en slik aksjon?

Nå trenger vi dine bønner! Og vi trenger økonomiske gaver så vi kan komme i balanse. Har du anledning til å gi en engangssum?  Eller har du anledning til å støtte månedlig hvis du ikke allerede gjør det? Faste månedlige gaver er bærebjelken. Send TROFAST [beløp) til 2377 ,  eller gå til Støtt oss på nettsiden vår.

Vi vil benytte oss av de store mulighetene som ligger i vår tid – både der ute og her hjemme.
HELE VERDEN ER VÅRT SOKNEKALL.

La oss stå sammen for oppdraget!
Vennlig hilsen

Rune Edvardsen,
Deres medarbeider

 

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter