Velkommen til vår nye nettside

Vi har nå utformet en ny nettside der du raskt kan finne den informasjonen du trenger.

Bruk de tre knappene på hovedsiden for å få mer informasjon om arbeidet.

  • Støtt oss viser all informasjon du trenger for å støtte misjonsarbeidet vårt. Du kan enten gi en engangs gave eller bli fast støttepartner. Du kan også bruke redskapene som er tilgjengelig til å sette opp din egen Facebook aksjon. Her finner du også informasjon om testamentariske gaver og skattefradrag.
  • Nyheter er der du kan finne siste nytt om Troens Bevis sitt arbeid for å nå verdens unådde. Her kan du også abonnere på Troens Bevis bladet og få det levert i postkassa, eller som en digital utgave.
  • Arrangementer fokuserer på våre årlige Sommerstevner og Planetene for barn og unge. Etterhvert vil du også finne nyheter om andre arrangement i vår ny-renoverte hall.

For de som er nye overfor Troens Bevis har vi også inkludert informasjon om misjonsvirksomheten og arbeidet vi gjør for å nå verdens unådde. Dette finner du under “Om Oss”. Tilslutt har vi tatt med en link der du kan kontakte oss for mer informasjon eller spørsmål.

Vi vil også legge til podcaster og Stevnevideoer i nær fremtid. Vi håper du blir fornøyd med vår nye webside. Vennligst gi oss beskjed om det er noe mer du ønsker å se på siden vår slik at den blir ennå mer relevant for deg. Ikke glem at du kan følge oss på Facebook og Instagram.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter