Darfur flyktning så ”Miracle”-kanalen

En mann som flyktet fra krigens redsler i Darfur i Sudan klarte å komme seg til Libya. Der fikk han nytt håp da han fikk se satellitt-kanalen ”Miracle” fra Sarons Dal.

 

Blant responsen som kom inn for programmene på ”Miracle”-kanalen i mai var det et brev fra Libya. En av Darfurs mange flyktninger hadde klart å komme seg i dit i sikkerhet, men led fremdeles store kvaler etter krigshandlingene han har vært vitne til.

Dette skriver han:
”Mine kjære brødre, jeg ble veldig glad for å se programmene hvor dere gir råd om hvordan mennesker kan løse problemene sine. Jeg er en muslimsk gutt fra Darfur som alle nå vet hvor er, på grunn av krigen. Jeg er en av dem som er skadet av krigen. Jeg forlot familien min og flyktet til Libya. Der bor jeg nå og håper at jeg kan få tak på brevkurset. Jeg håper dere kan hjelpe med å finne tilbake til den jeg var før krigen.”

Gutten fra Darfur får tilbudet om å ta brevkurset ”Det nye liv” på kursets webside, eller han kan få det tilsendt i posten. I mai var det over 2000 stykker om kontaktet kanalen etter å ha sett programmene.

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter