Nå braker det løs

Til helgen starter Jesus to the Nations. Dette blir en helg full av inspirasjon, forkynnelse og musikk. Det blir sosialt og masse sprell!

Har du aldri vært på Jesus to the Nations før? Vet du ikke hva det er? Kom og finn ut av det selv.

I korte ord er Jesus to the Nations er en misjonsfestival som ønsker å inspirere ungdom til misjon.  Hver dag dør tusenvis av mennesker uten å ha hørt evangeliet om Jesus. Dette ønsker vi å gjøre noe med!

Torsdag 17. juni inviterer vi alle ungdomsledere og ungdommer med lederoller til å samles i Sarons Dal i Kvinesdal. Da blir det først undervisning med James Sinsel fra Operasjon Mobilisering og Rune Edvardsen, daglig leder i Troens Bevis. Deretter skal det grilles!

Fredag forsetter seminarene for ungdomsledere før selve festivalen braker løs på kvelden. Denne kvelden er det festivalsjef Helge Flatøy som taler. Lørdag er det klart for ny runde med seminarer. Team Challenge sparkes i gang etter middag. Vet du ikke hva Team Challenge er? Du må se det for å tro det. På kveldsmøtet gleder vi oss til inspirerende forkynnelse av Rune Edvardsen.  Deretter blir det konsert med det finske rockebandet Fivestar Prophet. Til slutt avsluttes kvelden med grilling og bålfest.

Søndag blir det seminarer, Team Challenge og avsluttningsmøte med James Sinsel. Avslutningsmøtet er åpent for alle.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter