Annerledes ”kapellmester” taler i Sarons Dal

Han har 20 fantastisk kapellkirker ”på samvittigheten”, 20 nye under planlegging og brenner etter å møte den åndelige lengsel som fins i folkedypet. Men på en måte som moderne mennesker forstår og setter pris på.

 Full av ideer og visjoner, sjenerøs og full av respekt for sine medmennesker. Han er på brygga, på torget og ute på gatene midt i folkevrimmelen.

Han er mannen bak kapellet som ligger ”midt mellom halvliterne” på brygga i Tønsberg, flåtekapellet i Sandefjord, togkapellet i Åndalsnes (åpnet av Kong harald og Dronning Sonja) og parkkapellet på Lovisenberg sykehus i Oslo. Han jobber med hurtigrutekapell og kapell i slalombakke.

Hvem er denne mannen som har holdt møter sammen med kjendisen, Odd Børretzen? Jo, mange vil dra kjensel på ham fra program på TV2. Han er lutheraneren som mange har villet ordinere til prest, men som ikke vil la seg ordinere. Vil du vite mer?

Da bør du legge turen til Sarons Dal søndag 17. juli. Mannen heter Bernt Christensen og han entrer talerstolen om formiddagen på avslutningssøndagen under sommerstevnet. Han har prosjekter på gang som kommer til å påvirke mange mennesker i dette landet i tiden som kommer.

Søndagens ettermiddagsmøte blir et stort felleskirkelig nattverdsmøte, før ”gutta og jentene” på Evangeliesentrene fyller plattformen på kveldsmøtet.
Taler på søndagens kveldsmøte blir statsråd Dagfinn Høybråthen, som er nær venn med Aril Edvardsen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter