Rune talte på fellesmøter i Mandal

Søndag kveld inviterte Filadelfia og Salem i Mandal til felleskapsgudstjeneste i Buen kulturhus. Her var Troens Bevis invitert og fikk lov til å presentere arbeidet sitt. Rune talte om «å gjøre ordet».

Det ble en dramatisk start på møtet da en bevæpnet mann med kniv truet de besøkende i foajéen. Mannen angrep en kvinne som fikk et kutt i hånden, men ble raskt overmannet av tre menn. Politiet var raskt på stedet og situasjonen ble tatt hånd om. Pastor i Filadelfiakirken, Terje Gustavsen startet møtet med bønn for mannen og kvinnen som var involvert.

Gustavsen synes det var gøy å kunne invitere folk til møte i Buen.

– Vi ønsker å få evangeliet ut til byen og at det skal være tilgjengelig for alle folk, derfor er vi på kulturhuset. Rune har en god appell og snakker til vanlige folk, han er jo liksom så vanlig selv, smiler han.

– Arbeidet som gjøres med misjon i Troens Bevis er noe som vi er veldig engasjert i og er noe som vi håper å spre videre til andre.

terje web
Terje Gustavsen, Pastor i Filadelfiakirken Mandal

Videre i møtet spilte Synnøve Aanesen med band en rekke lovsanger.
Så gikk administrativ leder for Troens Bevis, Glenn Tønnessen på scenen og presenterte arbeidet for de omlag 100 oppmøtte.

– Det er flott at de gjør et slikt arrangement, og menighetene gjør en bra jobb. Jeg føler på en stor tillit ved at Troens Bevis får lov til å presentere arbeidet på et slikt møte, forteller Glenn.

helge web
Helge Robertsen, møtedeltaker

– Jeg synes det var fantastisk å høre. Det er flott å høre og se at han gjør det han sier. Hemmeligheten er at vi ikke bare snakker om det, men at vi må gjøre det, sier Helge Robertsen som var tilstede under møtet. – Jeg har stor respekt for Troens Bevis, og når jeg ser de tallene som opereres med så blir jeg ydmyk.

vidar
Vidar Tjomsland pastor, Salem Mandal

– Arbeidet som gjøres i Troens Bevis er veldig bra. Jeg har sansen for måten de gjør det på med innfødte evangelister og lokale menigheter. Det er det som er den beste måten å drive misjon, mente Vivian.

eva web
Eva Reeves, pastor i Fellesskapskirka i Mandal

Eva Reeves er pastor i Fellesskapskirka i Mandal og jobber mye med innvandrere. Hun hadde tatt med mange nye landsmenn på møtet. – Troens Bevis er helt fantastisk. Jeg har ikke ord som kan romme hvor mektig arbeidet til Troens Bevis er, sier hun entusiastisk. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter