Ting Jesus aldri sa

Rune Edvardsen talte til rundt 100 menn i Filadelfia, Lyngdal en torsdagskveld i november. Det var «Nettverk for Menn i Lister» som arrangerte samlingen. Det ble en inspirerende kveld.

Rune, som kom rett fra Afrika til kveldssamlingen, hadde forsamlingen i sin hule hånd fra første stund av da han talte om ting Jesus aldri sa:

– Du må bli annerledes først, deretter kan du tjene Gud. For slik du er nå er du ikke god nok. Dette er feil! I Guds bilde er du klar. Treffer Jesus deg i ditt hjerte er du allerede i gang, for
Guds Rike er inne i deg, understrekte Rune Edvardsen og gav mot og frimodighet til de frammøtte menn i alle aldrer.

Rune Edvardsen sa med et glimt i øyet at det er et ord som Gud ikke bruker, nemlig at vi først må vente. Jo, sa han, det står én gang: – Disiplene måtte vente på kraften som skulle komme på Pinsedag, men etter den erfaringen står det ikke mer at vi skal vente. Vi har fått det. Vi er komplett. Jesu verk er fullbrakt.

Det var evangelisten som talte til mannfolka, og her ble man utfordret:
–    Mens vi venter for å bli gode nok, er det noen det blir for sent for. Det er alvorlig og tragisk. Derfor trenger vi ikke å bli sterkere, for Guds kraft fullendes i vår svakhet. Herren er med sitt folk. Vi kan gå så sterke som vi er.

Rune tegnet et flott bilde av Gud. En Gud som har syndere som målet for sin kjærlighet, og der hver enkelt troende er gode nok for Ham.

Lederen av «Nettverk for Menn», Geir Fagerbakke, talte også i samlingen. Flere lokale krefter deltok, blant annet en lovsangsgruppe satt sammen fra flere Lister-menigheter.

Det var nok mange som den kvelden kunne dra hjem med inspirasjon og nytt mot!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter