Fra brevskolen til menighetsplanter!

Selv i det krigsrammede Sør-Sudan forandrer Troens Bevis sitt Brevkurs liv. Etter å ha tatt Brevkurset ”Det Nye Liv” gikk Samuel Lokere videre på bibelskole, og nå gleder han seg til å starte med menighetsplanting i sitt krigsherjede land.

Samuel-Lokere-Sør-Sudan webHvordan kom du til Jesus?
Jeg tok imot Jesus Kristus som min personlige frelser og Herre den 19. mars i 2009 gjennom en innfødt evangelist som kom med Brevkurset ”Det Nye Liv” til oss. Da jeg kom til leksjon fem hadde jeg ikke et vitnesbyrd å fortelle, men evangelisten hjalp meg med å ta imot Kristus og han satte meg i forbindelse med en levende menighet i Tipere.

Hvordan kom du til Misjonsskolen?
Den 19. oktober i 2011 gav pastor Magwi Alex meg papirene så jeg kunne søke på denne bibelskolen. Jeg ville gjerne ta denne skolen fordi jeg følte at Gud kalte meg til å forkynne evangeliet. Det var gode nyheter for meg da jeg fikk søknadspapirene, og 21. november 2011 gikk drømmen min i oppfyllelse!

Hva var det du gjorde i menigheten?
I begynnelsen gikk jeg på møter og jeg arbeidet for Herren, men jeg hadde lite kunnskap om Bibelen og lite ledelse over fremtidige planer. Men mens jeg studerte ved bibelskolen ble livet mer fokusert på Jesus og ledelsen til Den Hellige Ånd. Jeg ble fri fra flere ting og jeg fikk en klar visjon fra Herren om å plante nye menigheter i landet mitt, Sør-Sudan.

Hva er dine fremtidige planer?
Jeg er lykkelig når Gud taler til meg og Han gjør ting veldig klart, fordi Gud er ikke en Gud av forvirring, men av orden.  Mens jeg innvidde meg i bønn og faste og meditasjon viste Herren meg at jeg skulle starte opp et arbeid i Øst-Equatoria som nå er en by som heter Kapeote, og den andre utposten skal være i Bar-Elghazal. Gud fortalte meg at disse områdene har store behov og da jeg spurte hva slags behov, svarte Herren at folket der var åndelige blinde og sultne. De trenger åndelig mat og ved Guds nåde så stoler jeg på at Gud vil ta meg dit når jeg er ferdig med opplæringen min.

Charles Marcello Lado har også hoved oppsyn for 12 av våre innfødte evangelister i Sør-Sudan. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter