18 døpt i Himalaya i september!

Den 23. september ble det døpt 18 nye troende i Himalaya som følge av tjenesten til våre nye innfødte evangelister i dette området.

Denne uken fikk vi inn en helt fersk rapport fra Dawa, koordinator for våre innfødte evangelister i Himalaya området. Han kunne fortelle at 23. september døpte de 18 nye troende.

 

Han kunne også fortelle at en mobil bibelskole som de driver i Mirik har hatt 29 elever dette semesteret. Den 29. september var siste dagen med undervisning, og allerede dagen etterpå reiste elevene tilbake til sine hjemsteder for å starte fulltidsarbeid og menighetsplanting.

Dawa ber også om forbønn for en gruppe unge kristne som får opplæring i et annet fjellområde i Himalaya. Der har de lokale styresmaktene truet dem og Dawa ber om forbønn slik at de kan fullføre treningen som skulle vare til 9. oktober.

56 nye evangelister
Troens Bevis støtter nå 56 innfødte evangelister som virker i Himalaya området.

En av evangelistene forteller at han vokste selv opp i en buddhistisk familie i Bhutan. Han var et sykelig barn som ingen leger klarte å hjelpe.

– Men så hørte foreldrene mine evangeliet. De ble kristne og tok imot Jesus som sin frelser. De ba for meg, og jeg ble helt frisk, forteller han.

Som voksen reiste han til India og studerte ved et teologisk fakultet før han reiste tilbake for å virke i Bhutan og i Himalaya distriktene.

– Det er min visjon å nå de millioner av unådde i Bhutan og Himalaya gjennom evangelisering, menighetsplanting og støtte til de fattige, forteller han.

Støtt din egen innfødte evangelist!
• Du kan støtte din egen navngitte evangelist, eller arbeidet i et bestemt område.
• For små midler kan du underholde en evangelist, og på den måten drive en hel menighet!
• Gjennom din innfødte evangelist kommer du nærmere de unådde, og gir dem budskapet om Jesus.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter