Når arabere i USA, Canada og Australia

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal kringkaster nå 24-timer i døgnet over kabel-TV i USA og Australia.

Uten at det koster Troens Bevis noe ekstra er det nå to kabel-TV stasjoner i Nord-Amerika og Australia som kringkaster Miracle Channel 24-timer i døgnet.

Kanalen blir sendt over IP-TV og tilbys som en betal-kanal. I Nord-Amerika bor det mellom 5-8 millioner muslimer, i Canada bor det minst 500,000 arabisk talende muslimer og i Australia er det bortimot 300 000 muslimer, de fleste med opprinnelse fra arabiske land.

Miracle Channel har allerede en arabisk-seer gruppe både i Canada, USA og Australia gjennom live streaming på Internett og YouTube og enkelte program som blir kringkastet direkte over satellitt.

Innen august i år hadde Miracle Channels oppfølgingskontor hørt fra 550 seere i Canada, 870 seere i USA og 495 seere fra Australia. De fleste seerne som kontakter Miracle Channels oppfølgingskontor har oppriktige spørsmål om evangeliet og vil gjerne ha forbønn.

– Dette synes jeg er spennende. Fokuset vårt er fremdeles Nord-Afrika, Midtøsten og Gulf-landene, men vi ser at vi får ganske god respons fra arabere som har flyttet til vesten, kanskje fordi de føler en større frihet. Dette er noe vi har observert i flere år av responsen i fra Europa og Skandinavia, forteller Barty Shokralla, leder for Miracle Channel. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter