Ungdomsarbeid startet i Tonstad

Det er med stor begeistring vi kan meddele at Filadelfia Tonstad i samarbeid med Troens Bevis  har startet opp ungdomsarbeid i Tonstad.

Oppstarten skjedde lørdag 18. august kl. 19:00 i Filadelfias lokaler. I løpet av den første halvtimen var det 47 lokale ungdommer og tilreisende i lokalet. For en start! Kvelden startet med konkurranser og leking. Dessverre, må en kunne si for Tonstads stolthet, ble det borteseier. En gjeng med tenåringer fra Verdalen utenfor Stavanger viste seg å bli for sterke. Forhåpentligvis går det bedre neste gang!

Etter konkurransene startet konserten opp med «Fix you» av Coldplay og ”Baby” av Justin Bieber – fremført av Andrea Wannebo og Filip Jensen. Stemningen vokste til nye høyder, og lokalet ble virkelig fylt med sang da Leif Christian Stray kjørte på med kristne allsanger. Vi har hørt begrepet «Allsang på grensen» – fortsetter det slik, må nok grensene i Tonstad flyttes (på sikt). Tonstad ruler!

Kveldens høydepunkt var kanskje å høre Hans Martin Skagestad fortelle, på en ærlig og fengende måte, om livet sitt. Han har ikke alltid vært en kristen, selv om faren jobbet som prest i en menighet. Da han var tenåring elsket han å slåss, drive med hiphop og å feste, men fant ut at dette ikke kunne være alt livet dreier seg om. Under en hjelpesendingstur til Latvia ga han Jesus en sjanse til å ta styringen i livet hans – og det har ført til et utrolig spennende liv fortalte han.

Mange av ungdommene som hørte på hadde også lyst til å ta imot Jesus, og interessen for hva det egentlig vil si å være en kristen var stor.  

En kan uten tvil si at Troens Bevis’ Sammen for Norge-avdeling er aktiv om dagen. Oppstarten av ungdomsarbeidet i Tonstad er det første av tre nye ungdomsarbeid Sammen for Norge drar i gang i høst. Med seg i Tonstad har de ungdommer fra Pinsekirka i Flekkefjord. Disse kommer til å ha ansvar for halvparten av møtene i høst. Vi er utrolig takknemlig for at lokale menigheter sender ungdommer og backer opp nystartede ungdomsarbeid! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter