Bibler regnet over Nord-Korea

I løpet av året er 7900 utgaver av Det nye testamentet sendt til Nord-Korea gjennom luftballonger. Den 19. juli var det en ny ballongsending med 1000 bibler og 90 000 traktater som tok luftveien over de stengte grensene til et av verdens mest isolerte land.

Den 19. juli var det en ny sending med luft-ballonger som ble sendt opp fra Paju i Sør-Korea med utgaver av Det nye testamentet, bibelvers og evangeliet presenter i traktater til Nord-Korea. Med en tyfon underveis tok den sterke vinden og regnet ballongene rett nord til det isolerte landet.

“Evangeliet er de gode nyhetene som vil redde de tørre grenene i Nord-Korea som regn i tørketider”, sa en av misjonærene rett før luft ballongene ble sendt til værs. Teamet som var med på oppsendelsen bestod av misjonærer, frivillige, universitets elever og kristne som har familie medlemmer i Nord-Korea.

Sørkoreanske soldater besøkte oppsendelses basen slik de pleier, men det var færre soldater en tidligere. På grunn av det dårlige været klarte de ikke å sende opp alle de 30 planlagte ballongene, men teamet var allikevel fornøyd med at de fikk sendt opp 1000 bibler og 90 000 traktater.

Også flere av Troen Bevis sine innfødte evangelister i Kina jobber aktivt mot å ta evangeliet til Nord-Korea, ofte med stor fare for egen sikkerhet.

Det er 23.9 millioner innbyggere i Nord-Korea, og ca. 400 000 kristne. Mellom 1945 og 1950 ble alle religiøse ledere henrettet eller arrestert av myndighetene, og i dag bor det kun mennesker som er lojale mot myndighetene i landets hovedstad.

Klikk her for mer informasjon om Nord-Korea. Du kan også støtte din egen innfødte evangelist ved å fylle ut skjema nedenfor.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter