Hørte fra over hundre tusen TV-seere på 6 måneder!

Fra januar til juni har Troens Bevis sin arabiske satellittkanal hørt fra 107,438 TV-seere. Landene med høyest respons er Egypt, Algerie, Irak, Marokko og Sverige.

Miracle Channel har opplevd et skred av respons fra arabiske TV-seere i løpet av årets seks første måneder. Responsen kommer fra 45 land, inkludert Saudi Arabia, Mauritania, Oman, Israel, Gaza stripen og Jemen. Mange seere ringer for å fortelle at de har tatt imot Jesus som sin frelser etter å ha sett på Miracle Channel. Andre ringer for å fortelle at de har fått bønnesvar etter å ha bedt til Jesus, og mange ønsker seg sin egen bibel.

“Tusen takk for Miracle Channel. Programmene gir meg håp om at det finnes løsninger på mine problemer gjennom troen på Jesus,” fortalte en av våre seere som het Iman.

– Personlig så tror jeg at det er mange nominelle muslimer som ikke liker utviklingen mot radikal islam slik vi ser den i flere arabiske land i dag. I stedet søker de et kjærlighetens og fredens evangelium, og blir derfor tiltrukket av det de ser på kanalen vår, sier den arabiske lederen for Miracle Channel.

Ahmed Massoud er en annen TV-seer som har sett på Miracle Channel gjerne vil lære sannheten å kjenne.
“Jeg er en muslim men jeg er veldig tiltrukket av Miracle Channel. Jeg liker spesielt godt når dere snakker om Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd, selv om jeg ikke forstår alt. Vær så snill å be for meg. Dersom det er sant det dere forkynner vil jeg gjerne lære å gå på Jesu vei. Takk skal dere ha. “

Alt arbeidet til Miracle Channel blir drevet av frivillige gaver. Dersom du vil være med og støtte misjon blant arabere kan du gi en gave til Miracle Channel ved å klikke her.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter