Trenger en god giver-høst

Mens campingbilene ruller ut og medhjelpere pakker ned telt og rydder området, håper Troens Bevis på ekstra støtte utover høsten og vinteren fra misjonsvenner da giverinntektene har gått ned. Mens campingområdet tømmes for gjester og hallen blir ryddet etter et meget vellykket stevne som var særdeles godt besøkt, gjøres også regnskapet opp på økonomikontoret.
Arnold Dragland, økonomisjef i Troens Bevis, kan fortelle at selv om det var mer folk under årets Sommerstevne, lå nok kollektene en del under fjorårets.

Så selv om det kom inn godt med trosløfter for Troens Bevis sitt nye satsningsområde i Sørøst-Asia, er det særdeles viktig at de jevnlige gavene hver måned både forstetter og økes slik at støtten til de innfødte evangelistene, trykking av Brevkurset ”Det Nye Liv”, kampanjene og Miracle Channel skal komme i mål.

– Det var flott å se i fjor vinter når det var økonomisk krise her at giverne virkelig tok i et tak slik at vi klarte å komme i mål. Det er vi veldig takknemlige for, men det er viktig å huske at alt som kommer inn til Troens Bevis av midler går rett ut igjen, så uten givere som trofast følger opp hver måned, ville det være umulig å drive dette arbeidet, forklarer økonomisjefen.

Så langt ligger Troens Bevis mer enn 1,5 millioner etter fjoråret, og trenger derfor en ekstra god giverhøst.  

Ønsker du å være med og støtte Troens Bevis sitt arbeid med en gave til misjonen, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter