Fornøyd med totalpakken

Ved Sommerstevnets avslutning søndag kveld er Rune Edvardsen fornøyd med totalpakken og positive tilbakemeldinger fra stevnedeltagere.

 – Jeg har truffet nye folk og de som har vært her i mange år, det blomstrer i dalen og vi gleder oss over det. Når Sommerstevnet nå er ferdig er vi veldig fornøyd med responsen på totalpakken, sier Rune Edvardsen søndag kveld etter siste møtet.

 

– Jeg har truffet veldig mye folk, og det jeg hører er at de er fornøyde. Jeg hører at det har hatt et av de bedre Sommerstevnene de har vært på, sier han.

Under Sommerstevnet lanserte også Rune Edvardsen den nye storsatsningen til Troens Bevis i Sørøst-Asia.

– Jeg føler at Stevnet har vært med på å strekke strengen i det vi holder på med, og det er når strengen blir strukket at en får sving. Troen trenger hele tiden en utfordring til å virke. Det har vært fantastisk å oppleve at så mange ønsker å satse med oss i Sørøst-Asia, og nå ser jeg frem mot høsten da jeg skal reise ned igjen og gjøre et godt grunnarbeid. Gjør en det riktig helt fra første stund går alt så mye lettere, understreker han.

Nå håper han også at folk vil ta med seg talene fra Sommerstevnet hjem og dele dem med familie og venner.

– Og for min egen del så håper jeg spesielt at folk vil merke seg talen som jeg holdt onsdag kveld 11. juli. Der delte jeg et viktig budskap som jeg håper folk tar med seg.
Og så gleder vi oss til å ha nye nyheter fra årets virke å fortelle under Stevnet neste sommer!

Alle talene fra årets Stevne kan kjøpes over webshopen. Der kan en kjøpe både minnepinne med talene, enkeltvis på CD’er og flere samlet på DVD’er. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter