Stor bursdagsgave til kampanjer

I anledning Rune Edvardsens 50. års dag senere denne måneden ble det samlet inn en bursdagskollekt på 135,000 kroner som skal gå til kampanjer.

– I anledning av Rune Edvardsens 50.års dag 29. juli ble det tatt en bursdagskollekt som Rune ønsket skulle gå til kampanjer, forteller Sten Sørensen som er stevnesjef.

Det kom inn 130,000 kroner i denne kollekten, som er den største som er blitt gitt så langt under Sommerstevnet i år.

Rune Edvardsen er oppvokst med misjon. Fra guttedagene av ble han med Kari og Aril Edvardsen på utallige misjonsreiser både til fremmede himmelstrøk og her i hjemlandet. Misjonen grep hans hjerte og det ble naturlig at han også selv engasjerte seg nettopp i dette arbeidet.

– Rune har klart å føre virksomheten til Troens Bevis Verdens Evangelisering videre på en flott og prisverdig måte. Han er seg selv og har aldri villet kopiere verken sin far eller andre. Det er hovedgrunnen til hans suksess, mener stevnesjefen, og legger til at Rune er en trygg person og en inspirerende leder som man blir glad i – og som mange ønsker å stå sammen med.

Vi minner om ettermiddagsmøte søndag 15. juli kl. 15:00 med Egil Svartdahl, og møte kl. 19:00 med Evangeliesenteret og Lise W. Karlsen.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter