”Disciples” fra Kristiansand besøkte Stevnet

Med lærjakker og motorsykler tar medlemmer av den kristne motorsykkelgruppen ”Disciples” å ta evangeliet til mennesker i nød.

Torsdag under Sommerstevnet var det flere medlemmer fra den kristne motorsykkelgruppen ”Disciples” fra Kristiansand som hadde tatt turen til Sarons Dal for å være med på møtene.

De forteller at i tillegg til å drive et aktivt arbeid fra Kristiansand rettet mot alle bikere driver de også forebyggende rusarbeid og hjelpearbeid i Ukraina.

– Vi har tre avdelinger som holder til i Ukraina og to avdelinger som vi prøver å starte opp i Russland, forteller lederen for ”Disciples” i Kristiansand, Sven Olsen.

– Det vi ønsker er å tjene Jesus i hverdagen med motorsykkelen som verktøy. Vi prøver å være en utstrakt hånd til mennesker i nød. Og så lenge det er mennesker er det behov for Jesus. Det synes ikke alltid på utsiden hva folk går igjennom, men når en kommer inn på selv de tøffeste er det ikke alltid at tårene er så langt unna, forteller han.

En av dem som har fått oppleve Jesus kraft i sitt liv er hans kone, Betty.
– Jeg begynte med narkotika allerede i 12 års alderen, forteller Betty som nå har vært helt rusfri de siste 8 årene.

– Men fordi foreldrene mine er kristne og jeg har vært et bønnebarn i alle år, vet jeg at Jesus har reddet meg mange ganger, selv før jeg gav livet mitt til Jesus for ni år siden, forteller hun.

En av de tingene hun husker spesielt godt er en gang da hun var ruset og sovnet i sofaen med et brennende stearinlys på bordet.
– Det hadde tatt full fyr og bordet var begynt å brenne. Da var det en person som rusket i meg og sa ”Betty, du må våkne.” Jeg sovnet igjen og personen rusket en gang til og sa: ”Betty, er du våken?” Så oppdaget jeg brannen og for opp og fikk slukket den med saft og håndklær og det jeg hadde rundt meg til å kaste på den. Jeg gikk så rundt å lette i leiligheten etter personen som hadde vekket meg, men det var helt tomt. Det var ingen der, og jeg er overbevist om at Gud sendte en engel som svar på mine foreldres bønn!

Husk at du kan se TV-overføring på weben av alle stevnemøtene. Kveldssendingen begynner 18:40 med stevnestudio. Møtene kan også kjøpes i webshopen etter Sommerstevnet er slutt. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter