Business-seminar med apell om personlig ansvar

Engasjement for å lindre noe av verdens nød, samt nødvendigheten av ta personlig ansvar i jobbsammenheng og privat, var fokuset for næringslivsseminaret på Utsikten Hotell tirsdag under stevneuka.

Toppledelsen i Kvinesdal kommune, Kvinesdal vekst og sparebanken deltok på seminaret tirsdag, sammen med en rekke næringslivstopper og stevnedeltakere.

– Vi er etterpåkloke i forkant, sa Teddy Broadhurst fra Kvinesdal, som holdt en glimrende presentasjon av de oppsiktsvekkende resultatene, fra prosjektet Personlig Sikkerhets Involvering (PSI) i Nordsjøen.

Broadhurst har bakgrunn som mangeårig plattformsjef, og er i dag HMS-ansvarlig for verdens største boligplattform som bygges i Singapore.

– Kjernen i PSI er kort og godt å få alle til å ta vare på seg selv og andre, sa Broadhurst.

Tor Inge Vasshus, leder i Business Forum Norge, brukte Hans Nielsen Hauge, som et eksempel på en vellykket grunder, som benyttet Bibelens prinsipper i sin næringsvirksomhet. Ordfører Odd Omland i Kvinesdal understrekte det gode samarbeidet mellom Sarons Dal og kommunen, og berømmet ledelsen i Sarons Dal for sin evne til stadig å gå nye veier.

Rune Edvardsen fortalte gripende om sitt møte med den ufattelige nøden i Kongo, og særlig med den mishandlede lille jenta på to år, som senere ga navnet til Dina Stiftelsen. Liv Ellen Omdal, leder for stiftelsen Hvite Lilje, fortalte personlig og engasjerende om stiftelsens arbeid for å lindre noe av nøden i Burma. Torleif Lindquist holdt et meget tankevekkende innlegg om å vise personlig ansvar, og ikke ta et skritt tilbake og gjemme seg i mengden, slik mange gjør.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter