Stor respons og sterke historier fra muslimer

Da daglig leder for Miracle Channel delte fra TV-arbeidet under tirsdagens kveldsmøte kunne han fortelle at i løpet av de siste seks månedene er det 107 438 arabiske seere som har kontaktet kanalen.

– Ikke bare har vi hørt fra et stort antall seere på kort tid, men vi vet minst 70 til 75 prosent av responsen kommer fra muslimske seere som er blitt berørt av evangeliet gjennom programmene våre, fortalte Barty Shokralla i Sarons Dal under kveldsmøtet på tirsdag.

Selv fikk han nylig høre følgende historie fra en muslim i Saudi-Arabia. Denne seeren fortalte at han var enkemann og at alt han hadde av familie var en datter som han elsket veldig høyt. Denne mannen ville gjerne at datteren skulle få seg en god universitetsutdannelse, og sendte henne til Jordan for å studere ved universitetet der. Men en dag da han kom hjem fra jobb kunne han se på telefonsvareren at det lå mange beskjeder fra Jordan. Da han ringte opp igjen kom han frem til et sykehus som fortalte at datteren hadde vært i en alvorlig ulykke og at det var best han kom med en gang da de ikke trodde hun kom til å overleve. Men faren hadde verken pass eller billett klart og begynte å gråte i fortvilelse. Så kom han til å huske på at en gang som han hadde sett på Miracle Channel på satellitt-TV, hadde han hørt at det ble fortalt at Jesus var nær og kunne hjelpe oss dersom vi ba til han.

”Dersom det er sant at du er den levende Gud og kan hjelpe meg, så ber jeg om at du skal helbrede min datter så hun ikke dør. Og dersom du gjør dette lover jeg at jeg skal følge Jesus resten av livet”, ba faren mens han bøyde hodet i bønn.

Så snart det ble dag gikk faren ut for å ordne billett og pass. Men da han kom tilbake, så han at han var blitt oppringt fra sykehuset i Jordan flere ganger. Faren grudde seg til å ringe tilbake fordi han tenkte at nå var datteren hans død. Han hadde helt glemt bønnen som han hadde bedt. Men da han tok mot til seg og ringte var det datteren som svarte telefonen og hun fortalte at noe forunderlig hadde skjedd natten før.
– Plutselig var det en varme som gikk gjennom kroppen min og jeg ble helt frisk! Legene kunne ikke forklare hva som var skjedd med meg, og de sa at jeg hadde fått oppleve et mirakel, fortalte datteren. Da husket faren bønnen han hadde bedt og spurte datteren når på kvelden dette hadde skjedd. Det viste seg at det var nøyaktig samme tid som faren hadde bedt for henne hjemme i Saudi-Arabia.

– Nå følger jeg Jesus fullt og helt med hele mitt liv, sa han til Barty, og fortalte at han også hadde begynte i det små å fortelle folk rundt seg om Jesus, selv om han måtte være veldig forsiktig. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter