Konsert og appell i Kvinesdals sommernatt

Tirsdag kveld under Sommerstevnet var det tradisjonen tro nattåpent for shopping med konsert og appell i Kvinesdal sentrum.

Under nattåpent i Kvinesdal sentrum tirsdag kveld deltok både Lisa Børud, Hans Inge Fagervik og Hans Martin Skagestad i regi av Sommerstevnet i Sarons Dal. Lisa Børud er med på barnesamlingene i Sarons Dal, Hans Inge Fagervik hadde sunget under kveldsmøte tidligere på kvelden og Hans Martin Skagestad jobber som evangelist for Troens Bevis Verdens Evangelisering.

– Hans Martin Skagestad er en av de unge evangelistene som har lykkes best i Norge, sa Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis, da han introduserte Hans Martin under nattåpent.

Hans Martin Skagestad brukte anledningen til å dele sitt friske vitnesbyrd om opprør mot Gud, drikking og festing før han fant veien tilbake til Jesus.

På tross av at det begynte å nærme seg midnatt var det en god folkemengde som lot seg fenge av konserten med Hans Inge Fagervik og appellen til Hans Martin Skagestad.

– Vi gleder oss over anledningen til å ta en liten bit av Sommerstevnet ned til Kvinesdal sentrum hvert år i samarbeid med Kvinesdals Handelsstand. Det er veldig kjekt å få møte bygdefolket på deres hjemmebane samtidig som det jo også bringer stevnedeltagere ned i sentrum, sier Glenn Tønnessen.

Vi minner om stevnestudio med direkteoverføring av kveldsmøte på troensbevis.no
kl. 18:40 i kveld. Kveldens taler er Rune Edvardsen og det blir sang av Monika og Håvard Kilvær. Etterpå blir det skalldyr aften i ”DIGG”-teltet med underholding av ”Mugge og Bugge”. Billetter kjøpes på forhånd på Stevnekontoret.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter