Imponerende i DIGG-teltet

Første kvelden i DIGG-teltet under Sommerstevnet var helt fullt. 230 personer fikk servert meksikansk mat og lun underholdning med Guttane fra Vennesla.

– Det var en veldig koselig kveld, litt av hvert både for sjel og ånd, sa Elin Kvåle fra Åseral da ”DIGG”-kvelden var ferdig. – Det ble jo nesten vekkelsestemning med den siste sangen deres!

 Hennes venninne, Annoline Kjevik fra Vennesla, sa seg enig.
– Det ble faktisk veldig inspirerende, og det var en fin blanding av gøy og alvor, mente hun.

Et annet par som fant veien inn i DIGG-teltet med deres datter var Trond Glommen og Benedikte Nilsen fra Arendal. De hadde flere bekjente som var i Sarons Dal, og bestemte seg for å få med seg kvelden på vei til noe annet. Trond kunne fortelle at kveldsmøtet med Åge Åleskjær tidligere på kvelden var det aller første møtet han hadde vært på i sitt liv, og var positiv til det han hadde opplevd. Benedikte Nilsen, som er daglig leder for Hove Festivalen, følte at DIGG-avslutningen gav en fin, helhetlig festivalaften.
– Det var kjempebra, godt å kunne gå på et møte og så få mingle og snakke litt. Det blir en festivalfølelse, vi avsluttet kvelden på en god måte, mente hun.

Lederen for DIGG-teltet var meget fornøyd med at den første av fire ”DIGG”-kvelder under Sommerstevnet var helt utsolgt.
– Jeg har inntrykk av at folk er kjempefornøyde, de blir overrasket over hvor god kvalitet det er på maten, bordene er pyntet og de får god servering. Folk er klare for dette etter møte, og med langbord er det heller ingen som blir sittende alene. Så får de litt kaffe og dessert som en god avslutning for en nokså lang dag, forteller han.

Denne kvelden var det Guttane fra Vennesla som underholdt i ”DIGG”-teltet. Med sin lune og uhøytidlige stil falt humoren deres i god jord. ”Vi synger på britisk, så kanskje det blir litt vanskelig for dere kvindøler da jeg har forstått det slik at her snakker dere amerikansk,” ertet en av Vennesla-guttane, noe som ble ekstra morsomt da sangene deres viste seg å være amerikansk countrygospel på sitt bredeste.

De neste DIGG-kveldene under Sommerstevnet blir onsdag, torsdag og fredag etter kveldsmøte. Billetter må kjøpes på forhånd på Stevnekontoret. Alt overskudd fra «DIGG»-teltet går til Dina Stiftelsen som driver humanitært arbeid i fem land.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter