Stemningsfull konsert med Ingebrigtsen og «Shimmer»

Det ble en stemningsfull konsert med gospelkoret «Shimmer» fra Kvinesdal og den kjente norske artisten Christian Ingebrigsten søndag kveld.

Christian Ingebrigtsen og koret «Shimmer» fra Kvinesdal leverte en god konsert i Sarons Dal Hallen søndag kveld. Shimmer er et nytt gospelkor i Kvinesdal med en allsidig representasjon av bygdas folk, inkludert presten i Kvinesdal. Christian Ingebrigtsen har sin bakgrunn fra Paul McCarthys skole i England og slo bl.a. igjennom som artist i gruppen A1 på 80’ tallet.

Etter at koret sang flere friske og sprudlende gospelsanger, tok Christian etterhvert over med selvskrevne låter og små vitnesbyrd fra en levende Gudstro.

Han fortalte at i jaget etter å bli berømt og produsere hits hadde han oppdaget at det som virkelig teller i livet er ikke hva du tar med deg av priser og utmerkelser, men hva som blir igjen etter deg, slik som vennskap og omsorg for andre.

Tidligere på kvelden var Ingebrigtsen også med i direktesendingen fra stevnestudio under kveldsmøtet. Der fortalte han om et av de prosjektene som betyr mest for han i dag. Det er et helt unikt samarbeid mellom populære israelske, palestinske, jordanske, amerikanske og norske musikkartister som har gått sammen om en CD-utgivelse for å fremme fredsarbeidet i Midtøsten. Låtene er på både arabisk, hebraisk og engelsk og viser at musikk er et universelt språk. CD’n heter “My Favorite Enemy” og du kan lese mer om dette prosjektet her.

Prosjektet har skapt internasjonal media interesse fra flere hold og har fått store oppslag blant annet i USA.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter