Lanserte store planer for Sørøst-Asia under åpningsmøtet

Rune Edvardsen delte sin store nød for verdens unådde med en sterk påminnelse om kraften og nåden som er gitt hver enkelt troende til å dele Guds rike med andre.

– Det burde være en menneskerett å få høre om Guds gave til oss, sa en engasjert Rune Edvardsen mens han delte om de store misjonsbehovene ute i verden.

Åpningsmøtet under Sommerstevnet i Sarons Dal var godt besøkt lørdagkveld da Rune Edvardsen delte sitt hjerte med misjonsvenner og besøkende. Han brukte god til å minne hver enkelt troende på gaven som Gud har gitt alle mennesker, og han mente at det burde være en menneskerett for alle i verden å få høre om denne gaven. Han minnet også om at de kristnes oppgave er aldri å dømme eller å kaste den første steinen, men å formidle den fantastiske nåden som Gud gir fritt til alle mennesker.

– Tenk om Jesus virkelig trenger deg? Vi liker alle å bli spurt om å få oppgaver i en menighetssammenheng. Vi liker å være synlige og det gjør vondt å ikke blir sett. Jeg kan forsikre deg om at Jesus trenger deg absolutt. For hvordan skal folk få høre at de har rett til å bli Guds barn, uten at noen forteller dem det, forkynte Rune Edvardsen mens han la frem statistikker og fakta fra flere land.

Den siste delen av møtet brukte han til å fortelle om Troens Bevis spennende og nye satsningsområde i Sørøst-Asia i land som Thailand, Bhutan, Laos, Vietnam og Kambodsja.

Nytt satsningsområde
Det ble også lansert en ny aksjon under møtet der misjonsvenner ble invitert til å gå inn med fast støtte til et av de nye landene med 1000 kroner i måneden. Støtten vil bli en komplett misjonspakke med støtte til en ny innfødt evangelist, kampanjer, oppfølging gjennom Brevkurset ”Det Nye Liv” og menighetsplanting.

– Det var helt fantastisk å se at 25 misjonsvenner tok imot denne utfordringen under åpningsmøtet. Denne støtten vil bety mye når vi nå starter opp arbeid i disse landene, sier økonomisjefen i Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter