Nyter Sommerstevnet på campingen

Tross skyer og lett yr var det god stemning i leiren mens campingvognene trillet inn og de siste forberedelsene ble gjort før Stevnets åpningsmøte kl. 19:00 lørdag kveld.

– Selv om det er overskyet og litt yr, slik som i dag, gjør det ingenting, mener Ester Elene Wulff. – Stemningen og folket her gjør at det er herlig uansett, og det gjelder uansett vær, understreker hun.

Ester er en av dem som meldte sin ankomst i leiren i Sarons Dal allerede på onsdag ettermiddag.- Det er fint å finne roen i noen dager før Sommerstevnet, mener hun og forteller at det er sjette år på rad hun og guttene hennes bor i campingen i Sarons Dal under Sommerstevnet.

Ester liker campinglivet og forteller at det er 6. året på rad at de er i Sarons Dal.Sammen med sine to gutter, familiens hund og helt ny campingvogn har det skjedd en gradvis oppgradering i campinglivet deres siden det første året da de bodde i tremannstelt.

– Vi kommer alltid noen dager før og blir noen dager etter Stevnet er ferdig for å få mest mulig utbytte av ferien. Guttene koser seg med bading og fisking, og under Stevnet er det barne- og ungdomstilbudet gjennom Planetene som er høydepunktet for dem, forteller Ester.

I løpet av lørdagen gikk hun og gledet seg til kveldens åpningsmøte med Rune Edvardsen.
– Lovsangen er nok det jeg liker best, også er det å høre på forkynnernes livserfaring som troende, det synes jeg er veldig givende, sier hun.

Ester er heller ikke i tvil om hvilke av ukas høydepunkt som hun ser spesielt frem til. Hun forteller at for henne er Stevnets tre ubestridte høydepunkter konserten med Christian Ingebrigtsen og gospelkoret «Shimmer» fra Kvinesdal søndag kveld 8. juli, Guttane fra Vennesla i Digg-teltet mandag 9. juli, og konserten med Classic Petra lørdag 14. juli. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter