Business og Næringslivsseminar på Utsikten Hotell

Under Sommerstevnet i Sarons Dal holdes det et Business og Næringslivsseminar tirsdag ettermiddag der temaet er eget initiativ og personlig ansvar.

Tirsdag 10. juli blir det holdt et eget seminar for næringslivet i regi av Sommerstevnet i Sarons Dal. Seminaret blir holdt på Utsikten Hotell i Kvinesdal. Det blir anledning til å melde seg på en lunsjbuffet kl.13:00, før Næringslivsseminaret begynner kl. 14:00. Da deltar Tor Inge Vasshus fra Business Forum, Per Arne Netland fra Utsikten Hotell, Rune Edvardsen fra Troens Bevis Verdens Evangelisering og Kvinesdals Ordfører Odd Omland. 

Det blir også presentasjon av nødhjelpsarbeidet til Dina Stiftelsen og Hvite Lilje. Foredragsholdere er Teddy Broadhurst og Torleif Lundquist. Teddy Broadhurst kommer opprinnelig fra Sola, men er bosatt i Kvinesdal. Han er HMS-manager for bygging av verdens største offshore bolig plattform som for tiden bygges i Singapore. Han har vært ansatt i ConocoPhillips i 40 år. Torleif Lundquist kommer fra Lillestrøm. Han driver med coaching og personlig utvikling, og har en rekke oppdrag for flere oljeselskaper, deriblant Statoil og ConocoPhillips. Torleif holder glimrende foredrag om det å ta frem det beste i seg selv. Et annet tema er personlig ansvar vs. kollektivt ansvar.

Påmelding til seminar og lunsjbuffet:
[email protected]
tlf. 38 35 88 00

kr. 495,- inkl. lunsjbuffet
kl. 13:00 kr. 250,- uten lunsjbuffet.

Du støtter de humanitære Dina Stiftelsen og Hvite Lilje gjennom din deltageravgift. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter