Sommerfesten i Sarons Dal begynner lørdag

Med nærmere 800 forhåndspåmeldte barn og en solid stevnemeny av møter, seminarer og konserter er det duket for en feststemt åpningshelg lørdag 7. juli i Sarons Dal.

 – Vi har en solid og god talerliste som vil utfordre stevnedeltagerne og gi masse inspirasjon, lover stevnesjef Sten Sørensen.  – Dessuten er det imponerende det tilbudet vi har gjennom Planetene. Der opplever vi at vi har et unikt konsept for barn og ungdom.

Fra 7. – 15. juli blir det både skjemt og alvor under det 48. Sommerstevnet i Sarons Dal med navn som Per Arne Dahl, Egil Svartdahl, Rune Edvardsen, Per Inge Torkelsen og Mugge og Bugge!

– Vi gleder oss til åpningsmøtet lørdag kveld med Rune Edvardsen. Han reiser mye både i Norge og utland og han har en egen evne til å plukke opp signalene for tiden vi lever i, forteller stevnesjefen. Troens Bevis kommer også til å lansere sitt nye satsningsområde for misjon i Sørøst-Asia.

Dette er andre gang Sarons Dal får besøk av presten Per Arne Dahl. Han er kjent for sine spalter i aviser og bøker og er også prest på Stortinget.

– Det Per Arne Dahl er som forkynner i Den Norske Kirke kan sammenlignes med hva Egil Svartdahl er for pinsevennene, sier Sten Sørensen og minner om at Sarons Dal har i alle år vært et samlingssted for alt Guds folk uansett menighet eller kirketilhørighet.

Ellers blir utvilsomt noen av høydepunktene under Sommerstevnet konserten med Christian Ingebritsen og Gospelkoret Shimmer, underholdning med ”Han Innante” og Per Inge Torkelsen, talere som Åge Åleskjær, Egil Svartdahl, Gunnar Jeppestøl, Øystein Gjerme og konsert med Classic Petra lørdag 14. juli.

– Vi har fremragende stevnetalere, alle har en solid og god forkynnelse. Men vi erkjenner også at folk investerer en uke av ferien sin hos oss og vi ønsker at folk skal få slappe av og morre seg litt. Derfor har vi også satt litt folkelig humor på menyen gjennom aktører som Per Inge Torkelsen og Mugge og Bugge, supplerer Stevnesjefen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter