Nå kan du kommentere nyheter!

Onsdag lanserte Troens Bevis Verdens Evangelisering en ny utgave av troensbevis.no. Slik skal leserne få mer oversikt og bedre presentasjon av misjonsarbeidet. Troens Bevis håper at kommunikasjonen med leserne skal bli enda tettere nå som den nye nettsiden er lansert. Ved å klikke inn på en nyhet, kan leserne for første gang kommentere nyhetsstoff som publiseres av Troens Bevis. Designet på siden er også fornyet, og det er gjort mange fremsteg fra den gamle nettsiden. Et av dem er bedre funksjoner for bilder og videoer – så det vil man se mer til!

Nysatsingen gjelder også sosiale medier. Lesere oppfordres til å følge arbeidet via de sosiale kanalene. På enkelte kampanjer til Rune Edvardsen kan det være lite tilgang på Internett, og sosiale medier er den første og enkleste måten å formidle nyheter. Oppdateringer fås raskest ved å bli tilhengere på Facebook og Twitter. Dersom du har en Twitter-konto eller Facebook-konto er det så enkelt som å klikke på linkene ovenfor, og velg  ”Liker” på Facebook eller ”Følg oss” på Twitter. Da vil oppdateringene fra Troens Bevis komme rett på veggen din.

Misjonsmagasinet Troens Bevis og nyhetsbladet Høsten i Flammer kan også leses rett på nettsiden. Dersom man ikke alt har benyttet seg av gratisabonnementet, så kan det bestilles ved å fylle ut et skjema i nettsiden, dersom man ønsker bladet rett i postkassen.

Med det håpes det at leserne vil følge arbeidet enda tettere!



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter