Ungdomsfestivalen er slutt for i år!

Jesus to the Nations har over for denne gang. Omkring 300 betalende, er nesten 100 mer enn i fjor.

Jesus to the Nations har over for denne gang. Omkring 300 betalende, er nesten 100 mer enn i fjor. I tillegg til dette tallet kommer alle lederne. Ikke siden 2004 har festivalen hatt større oppslutning og trøkk.

Møtene samlet omkring 350 ungdom og festivalsjef Helge Flatøy er storfornøyd når vi får vekslet noen ord mandag formiddag.
– Nå skal vi evaluere, gjøre noen organisatoriske endringer, og så begynner planleggingen av neste års festival som er 21. til 23. juni. Festivalsjefen har stor tro på ytterligere vekst neste år.
– Vi økte med 1/3 i år, og dette tar vi videre neste år.

Mange kreative leirer dominerer campingen i Sarons Dal. Det er på forhånd utlyst 15 000 kr i lydutstyr for den mest kreative og inkluderende campen. Årets vinner ble Filadelfia Arendal, som ble gjort stas på i avslutningsmøtet søndag ettermiddag.

Rune Edvardsen fikk det ærefulle oppdraget og være festivalens avslutningstaler.
– Det er Guds vilje at alle mennesker skal høre evangeliet. Det er den ultimate Guds redningsplan at alle mennesker skal få ta imot dette kjærlighetsbudskap. Lederen for Troens Bevis ga en sterk oppfordring om å være med å spre evangeliet.

Vel blåst! 50 unge mennesker frelst iløpet av helga gjør at vi jubler, og himmelen jubler. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter