50 frelst på Jesus to the Nations

Festivalsjef Helge Flatøy kan foran avslutningsmøtet i den store Sarons Dal Hallen rapportere om 50 ungdom frelst. 40 av disse for første gang.

Festivalsjef Helge Flatøy kan foran avslutningsmøtet i den store Sarons Dal Hallen rapportere om 50 ungdom frelst. 40 av disse for første gang. 10 av disse ønsker å komme tilbake til Jesus. Dette er 1 av 7 festivaldeltakere.

Scenen er fylt med bøttevis av watt med lyd og lys og store flater med ledskjermer når dyktig lovsangsband og hengivne sangere fra Klippen Sandnes fyller scenen og får normalt sindig norsk ungdom til å løfte hendene i begeistring.

Jeg befinner meg i skrivende stund på avslutningsmøtet av misjonsfestivalen for ungdom, Jesus to the Nations søndag ettermiddag.

Johannes Amritzer har tidligere i dag avsluttet sin to dagers undervisning om Den Hellige Ånd.

– Dåpen i Den Hellige Ånd er det viktigste som kan skje i en kristens liv. Det er på en måte da det begynner.  Jeg har prøvd å forklare dette på en enkel måte til de unge denne helga forklarer den jordnære svensk-østerrikeren over en tallerken lasagne etter formiddagsseminaret.

– Veldig trevelig å være her i Sarons Dal for andre gang. Johannes blir en smule i tvil når han prøver å finne ut at det må være 7-8 år siden han sist var her.

Innimellom seminarer, møter, lovsang og forbønn spilles det boblefotballturnering og elektrosjokkfotball.  På grunn av dårlig vær har Team Challenge blitt flyttet inn i Sarons Dal Hallen.

– Noen små organisatoriske endringer må til neste år, men ellers har dette har vært kanonbra. Festivalsjefen smiler i kapp med regnet.

Festivaldeltakerne har altså måttet tåle mye regn men stemningen er likevel på topp. Flere tiltalls ungdommer har møtt Jesus og fått gode opplevelser med Den Hellige Ånd i sine liv.

Jeg hengir meg i sangen som flommer ut av den kraftige høyttalerriggen. Dette gir bare enda mer håp for fremtiden. Norsk ungdom er ikke bare vår fremtid, men også vår nåtid. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter