350 deltok på festival

Om lag 350 ungdommer fikk høre Johannes Amritzer tale om Den Hellige Ånd fredag kveld.

Fredagens åpningsmøte ble den festen vi hadde ønsket oss. Om lag 350 ungdommer fikk høre Johannes Amritzer tale om Den Hellige Ånd. Flere titalls ungdommer responderte på frelsesinnbydelsen.

Årets festival har en oppgang i antall deltakere i forhold til de siste årene!

– Mitt tema for festivalen er Den Hellige Ånd. Den kan ikke kjøpes, men gis ved nåde fra himmelen. Svensken med opprinnelse fra Østerrike delte også sin frelsesopplevelse på åpningsmøtet.

– Den Hellige Ånd vil blåse gjennom forsamlingen her på JTN for å istandsette oss til å bringe ut evangeliet til mange mennesker.

Johannes fikk rett. Mange ungdom fikk et møte med Den Hellige Ånd og Sarons Dal-hallen yrte av liv under forbønnstunden i avslutningen av åpningsmøtet, og mange tok gode beslutninger for sine liv.

Lovsangsbandet fra Klippen Sandnes medvirker i møtene også på årets JTN. De fikk etter hvert den unge forsamlingen med seg i begeistret lovsang.

Tidligere på dagen fyltes campingplassen med telt av alle sjangere. Et yrende liv av kreative ungdommer som konkurrerer om å lage den beste campen. Premien på lydutstyr til 15.000,- frister mange.

Vi gleder oss til fortsettelsen med seminarer og Team Challenge på dagtid lørdag og nytt kveldsmøte lørdag kveld kl.19.30. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter