Evangeliet skal forkynnes i Burundi

Til helgen arrangerer Troens Bevis kampanjer og fredsseminarer i Burundi. President Pierre Nkurunziza er initiativtaker til opplegget og melder at også han vil delta på kampanjen.

Akkurat nå er et team fra Troens Bevis Verdens Evangelisering på vei til Burundi for å forkynne evangeliet til unådde mennesker, gjennom kampanjer og fredsseminarer. I flere år har Rune Edvardsen forkynt evangeliet i landet, forrige gang i 2010. Nå ser han frem til å være tilbake for å proklamere fred og kjærlighet.

– I Burundi skal vi holde fredsseminarer, ungdomsmøter, ledersamlinger og pastorseminarer, i tillegg til en kampanje i Bigina, som er et etnisk belastet område, sier Rune.

President Pierre Nkurunziza er initiativtaker til opplegget og melder at også han vil delta på kampanjen. Som tidligere leder for en etnisk hutuopprørsgruppe, ble han frelst under Aril Edvardsens kampanje i Bujumbura i august 2003. Mens han var soldat og lå i skyttergravene i åsen utenfor kampanjeområdet, fikk han høre evangeliet via store høyttalere, noe som igjen ble årsak til at han la ned våpnene og senere valgt som president.

Effektiv oppfølging
Ved tilrettelegging av slike kampanjer har Troens Bevis et sterkt fokus på oppfølgingsarbeidet. Troens Bevis sitt Brevkurs ”Det Nye Liv” finnes i flere tusen opplag og skal deles gratis ut til alle som ønsker det. Kurset er et bibelsk selvstudium som gir grunnleggende undervisning for de søkende og nyfrelste.

Bønneemne
Rune Edvardsen er takknemlige til alle partnere som er med å støtter arbeidet, og som gjør at det er mulig å arrangere slike kampanjer.

– Alle partnere oppfordres til å være med å be for kampanjen som starter fredag. Vi skal vinne tusenvis av sjeler for himmelen, avslutter Rune idet han setter seg på flyet til Burundi. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter