Første gang nordfrikanske kvinner lager TV-program

Under innspillingen av det første TV-programmet laget av kristne Nord-Afrikanske kvinner ble flere av deltagerne rørt til tårer.

– Det som er spesielt med dette programmet er at det er kvinner fra Marokko, Tunisia og Algerie som lager programmer for kvinner i sine egne land. De har klart å oppspore 26 kvinner som forteller sine sterke historier. De skal nå vises på Miracle Channel som en del av dette programmet, forteller Barty Shokralla, lederen for Miracle Channel.

Hensikten med dette TV-programmet på Miracle Channel er å hjelpe kvinner i Nord-Afrika til å se sin egen verdi, og oppmuntre dem til å ta i bruk sine Gudgitte talenter og gaver.

– Vi har klart å oppspore kvinner som er villige til å dele sine historier med oss, uten å skjule ansiktene. Bare det er en bragd, forteller Barty.

– De forteller hvordan gitte situasjoner i deres liv er blitt forandret til det bedre etter at de tok imot troen på Kristus. Men det er også dem som ikke kan fortelle om noen forandringer, de sitter fast i kulturelle restriksjoner som blir påtvunget dem. Men selv de forteller hvordan troen et lys for dem der det er mørkest.

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal. Den kringkaster evangeliet 24 timer i døgnet til hele Nord-Afrika, Midtøsten og Gulf-landene. Hver måned hører vi fra flere tusen seere som er blitt berørt av det de ser

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter