“Livet mitt er forandret!”

Over 50 000 seere har kontaktet Miracle Channel i løpet av årets første tre måneder. Flere forteller at livet deres er helt forandret.

Miracle Channel, Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, har opplevd en økning i seer respons i løpet av 2012. I løpet av årets første tre måneder hørte vi fra 50 513 seere fra 44 land. Av responsen som vi kan spore opprinnelsen til, kan vi se at 5 755 kom fra Nord-Afrika, 12 369 kom fra Midtøsten, 17 296 kom fra Europa og 12 498 kom fra Gulflandene.

Målet med Miracle Channel er å ta evangeliet til de unådde i den arabiske verden. De fleste av våre arabiske seere bor i land der de aldri før har fått presentert ett sannferdig evangelium. Og det lille de vet om Bibelen er som regel feil. Når arabere ser programmene våre, ofte i hemmelighet, er det utallige som forteller at de har tatt imot Jesus som sin frelser. Flere seere beskriver også en opplevelse av fred og ro som gjør at de stadig vender tilbake til kanalen.

Her er hva noen av seerne fortalte oss i mars:

Fra Syria, SMS:

“Jeg vil på det innstendigste takke dere for Miracle Channel og for at dere bryr dere nok til å svare på mine SMS meldinger. Jeg trodde ikke dere ville svare meg så raskt. Jeg er også takknemlig for deres bønner for Syria fordi vi har det veldig tøft akkurat nå, og vi trenger et under.”

Fra Tunisia, SMS:
“Jeg er en ung mann fra Muslimsk bakgrunn, men takk til dere har jeg tatt imot Jesus som min frelser. Livet mitt har forandret seg fullstendig. Brevkurset «Det Nye Liv» er også veldig oppmuntrende og har hjulpet meg mye. Jeg håper vi kan beholde kontakten. Takk.”

Bekymret tante:
“Min niese (på 7 mnd) hadde svulst på hjernen, men vi takker Gud for at han har helbredet henne på utrolige måter. Svulsten hadde nådd det tredje stadiet, og det var rett før hun trengte cellegift. Men nå er den borte og hun er helbredet. Men hun er fremdeles på sykehuset, og vi ber om at Gud skal fullføre mirakelet slik at hun snart kan komme hjem.”

Arabisk brevkurselev:
“En ny tro fylte mitt indre etter at jeg leste den første leksjonen av Brevkurset «Det Nye Liv» flere ganger. En følelse av ro og fred fylte meg etter at jeg hadde lest dette. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får neste leksjon! Jeg vil så gjerne lære mer om Gud og Jesus!

Fra Marokko:
“Jeg var en muslim, men jeg har tatt imot Kristus som min personlige frelser etter at jeg begynte å se på kanalen deres. Livet mitt er helt forandret! Tusen takk for at dere har forandret livet mitt.”

Tidligere narkoman:

“Jeg var narkoman, og jeg var langt borte fra Gud. Men nå har jeg forandret meg og jeg prøver å søke Gud. Et spørsmål: Vil Gud akseptere meg? Tusen takk for nyttige og flotte program!  

Ung mor:
“Jeg ringte inn for å be om forbønn for at min mann skulle komme trygt hjem, og takk til Gud, det gjorde han.” 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter