”Barna mine ber nå til den levende Gud”

Under Rune Edvardsens musikkfestival i Srikakulam i India i 2011 var det over 40 000 som kom på avlsuttningsmøtet. Et år senere får vi høre vitnesbyrdene til to som skrev under på oppfølgingskortet og mottok Bevkurset «Det Nye Liv».

”Jeg heter Patur og bor i landsbyen Gonde Thanda. Jeg lever av tømmerhogst og selger ved til landsbyene i distriktet. Min kone heter Kastumai og vi har en sønn i 9. klasse og to døtre i 8. og 6. klasse. Selv fikk jeg bare gjøre ferdig 4. klasse.
Vi hadde hørt om Jesus, og flere ganger kom det misjonærer til vår landsby som holdt kveldsmøter, men selv så gikk jeg aldri dit. Vi er ikke hinduer, som urstamme har vi hatt våre egne guder.

Men en dag var det noen venner som sa at jeg måtte gå med dem til en musikkfestival i Srikakulam. Vi dro alle dit og hadde stor glede av musikken. Mot slutten fortalte de oss om Jesus.  Jeg gikk frem og de fikk be for meg. Jeg følte at det hadde skjedd noe med meg, så da jeg kom hjem fortalte jeg det til familien min. Neste dag ville barna mine gjerne se konserten, så jeg tok hele familien med. Vi følte oss virkelig velsignet og sønnen min skrev navnet mitt på oppfølgingskortet så vi kunne få Brevkurset «Det Nye Liv». Sønnen min leste leksjonene for meg og fylte ut svarene og jeg har nå gjort ferdig kurset. Det er virkelig flott. Ordene gjør det lett å lære om den levende Gud. Barna mine har også tatt Brevkurset og ber nå til den levende Gud.”

Katti er skredder og fikk oppfølging etter Runes konsert i India i 2011.

”Jeg heter Katti og tilhører Sheshadripeta landsbyen nær Srikakulam. Jeg er skredder og livnærer meg av å sy klær. Min kone Padma hjelper meg i forretningen. Vi har en sønn i 4. klasse og en datter i 2. klasse.

Jeg er hindu. Selv om jeg hadde hørt om kristendommen var jeg ikke interessert. Jeg hørte tilfeldigvis om musikkfestivalen i Srikakulam og tenkte at det ville være underholdende å se film stjerner synge. Mot slutten da de fortalte om Jesus rørte det hjertet mitt. Jeg fylte ut oppfølgingskortet og reiste hjem. Jeg ventet utålmodig på oppfølgingskontoret skulle ringe meg, og etter bare et par dager ringte pastoren fra Manna Ministries og kom på besøk og snakket med oss. Neste søndag gikk jeg i kirken og igjen ble jeg trøstet av det pastoren sa. Så fikk jeg Brevkurset «Det Nye Liv» i posten. Kurset hjalp meg å lære hvem Gud er og jeg tok imot Jesus som min frelser. Jeg har hatt store problemer med alkohol, og har derfor ikke klart å forsørge familien min. Men nå har jeg fått et nytt liv og skal bli døpt. Vær så snill og be at min kone Padma også vil ta imot Jesus.”

Troens Bevis har i dag ni brevskolekontor i syv land og i 2011 fikk oppfølgingskontroene 284.992 nye elever. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter