Lam far ble helbredet ved bønn i Sør-Asia

En paralysert mann som var forlatt av slektningene sine fikk nytt håp da en evangelist banket på døren hans. 

Satish Sona var sengeliggende, ute av stand til å røre seg. Han lå og så på menneskene i landsbyen rundt seg som var opptatt med sine daglige gjøremål, men selv var han lenket til sengen. Han sov mye for å unnslippe den grelle virkeligheten og spørsmålet som stadig plaget han; ”Hvordan skal jeg klare å forsørge min kone og mitt barn?”

Hans foreldre og søsken hadde vendt dem ryggen da den økonomiske byrden ble for stor for dem. De hadde prøvd alt de visste om for at han skulle bli frisk igjen. De hadde brukt mye penger på leger og medisin. De hadde oppsøkt templer og reist til hellige steder for å ofre både frukt, høner, geiter, kokosnøtter og penger til gudene og gudinnene for at sønnen skulle bli frisk.  Men lammelsen som sønnen opplevde fortsatte i åtte lange måneder. Da foreldrene tilslutt gav opp, forsvant alt håp om å kunne gå igjen for Satish. 

Besøk
Gunalan Kumar hadde bestemt seg for å dele evangeliet med landsbyen til Satish og gikk fra dør til dør. En dag banket han på døren til Satish og ble invitert inn i huset deres. Etter å ha hørt historien deres fikk han fortelle dem om den store legen som helbredet uten noe behov for offergaver.
Satish og konen lyttet mens håpet begynte å vokse i hjertene deres. De var svært ivrige for at Ganalan skulle be for dem i Jesu navn.
Mens Gunalan ba, begynte Satish å føle merkelige sensasjoner som strømmet gjennom armene og bena.

– En slags kraft kom over meg som en brann, og jeg begynte å svette, husker Satish.

– Jeg skjønte ikke hva som skjedde med meg. På slutten av bønnen var jeg sjokkert over å oppdage at jeg hadde fått følelse i hendene og føttene. 

Helbredelsen kom gradvis, og en måned senere var Satish ute og gikk som om han aldri hadde vært paralysert. Han er i arbeid igjen og klarer fint å forsørge sin kone og sitt barn. Både han og hans kone har tatt imot troen på Jesus. Slektningene deres har prøvd å hindre dem i å gå til kirken og å bli kristne, men Satish sier at han vil ikke fornekte Han som både helbredet og fylte livet hans med håp.

Kilde: Gospel for Asia 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter