Banebrytende misjon over Facebook!

Et ungdomsprogram på Miracle Channel har fått over 32 910 arabiske Facebook-venner fra 17 land. Der får de bønn og sjelesorg, men også kreativt utløp for sine mange talenter.

Facebook siden til Miracle Channels ungdomsprogram ”Kontakt meg” hadde 32 910 venner i begynnelsen av mai, og tallet øker hver uke. De fleste av Facebook-vennene er arabisk ungdom fra muslimsk og kristen bakgrunn. Denne siden er blitt et trygt møtested der ungdommer kan lufte sine meninger og få kreativt utløp ved å legge ut bilder, video snutter og sanger de har laget. Men det er også et sted der de kan få bønn og sjelesorg.  For enkelte er den blitt en livslinje mellom dyp fortvilelse og håp i en kultur som er fremmed for de fleste i vesten.

Algeria:
En gutt forteller at Facebook-siden er et kjempebra tillegg til programmet, og at han er veldig fornøyd med siden fordi han skriver sanger som han nå kan dele med andre i Facebook-gruppen.

Sudan:

”Jeg har sett på programmet “Kontakt meg”, og jeg vil gjerne lære om Bibelen og hvordan den ble til.”

Jente:
Ei 17 år gammelt jente som er innadvendt så på kommunikasjons-episoden og følte hun fikk tro til å stå opp for seg selv. Hun hadde et problem med familien fordi hun var tvunget til å være sammen med en 13 år eldre mann som hun ikke elsket. Etter bønn og rådgivning med oss fortalte hun at hun hadde brutt med mannen og var kommet seg ut av forholdet.  

Vi har også mottatt over 470 telefonsamtaler hvor unge fikk hjelp og veiledning for problemer de ikke kunne dele med andre.
 
Jente:
Hun ringer ofte fordi hun er bekymret for søsteren og hennes forhold til muslimske gutter. Hun ber for henne, og vi ber sammen med henne. Vi er i jevnlig kontakt og følger henne opp.

Jente:
Hun var veldig ung, men ble tvunget til å forlove seg. Vi ba sammen med henne flere ganger, og hun ringte for å fortelle oss at Gud hørte hennes bønn og hjalp henne ut av forlovelsen, selv om det var en nesten umulig situasjon hun befant seg i. Hun følte at bønn og vår støtte hjalp henne.

Jente:
Hun fortalte oss at hun blir seksuelt mishandlet av sine foreldre, og det blir hennes søstre også. Hun kan ikke bo hjemme fordi faren alltid jakter på henne. Hun kan ikke gjøre lekser, han slår henne og han kaller henne forferdelige navn. Vi har kontakt med henne.

Programmet er også blitt vist 2185 ganger på YouTube. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter