Miracle Channel feirer 15 år på lufta! (Se video)

I april feirer Troens Bevis sin arabiske satellittkanal 15 eventyrlige år på lufta. For å feire har vi laget en jubileumsvideo.

Etter å ha sendt et timelangt TV-program som het Miracle på lokale tv-stasjoner og statskanaler i flere land lanserte Troens Bevis Verdens Evangelisering Miracle Channel i 1997. Da Miracle Channel offisielt innvies under Sommerstevnet i 1997, er det ikke helt uten dramatikk. Under den første direktesendingen begynner tordenskrallene å rulle gjennom dalen, strømmen går og hele Sarons Dal Hallen mørkelegges. Flere hundre partnerne går deretter ut av den mørkelagte Hallen, samler seg rund satellittsenderen og ber for kanalen og menneskene som skal får høre evangeliet i årene fremover. 

To dager senere blir direktesendingen gjentatt. Denne gangen går alt som planlagt og muslimer over hele Midtøsten og Nord-Afrika får se skarer av kristne i Sarons Dal hilse dem med Guds kjærlighet og Jesu evangelium.

Travle tider

De neste årene fylles med stor aktivitet i TV-studio i Sarons Dal. Det er ikke mange andre som ennå har grepet visjonen om å lage kristne TV-program for muslimer uten å kritisere deres religion. Men ettersom tiden går er det stadig flere som griper visjonen og begynner å støtte Miracle Channel med gode TV-program, gaver og bønn for arbeidet.

Barne- og ungdomsprogram, dramaserier, familiekomedier, bibelstudier, samtaleprogram og undervisnings program blir innspilt. På samme tid trener Miracle Channel nasjonale medie-evangelister i den arabiske verden som kan produsere lokale program.

Høster fruktene
I dag nyter Miracle Channel fruktene av denne investeringen og de fleste TV- programmene for kanalen produseres nå i den arabiske verden av arabere for arabere.

Miracle Channel har alltid prøvd å bruke den nyeste teknologien for å gjøre sendingene tilgjengelig for så mange seere som mulig. Nå kan seere se kanalen på TV, over Internett, på YouTube og på mobiler.

Nytt fokus
I 2012 er det store fokuset disippelgjøring av seere som er kommet til tro. I løpet av årets første fire måneder har et ungdomsprogram på kanalen fått over 30 000 Facebook-venner. Over 50 000 seere har kontaktet oss fra januar til mars.

Etter 15 år på lufta har flere hundre tusen muslimer kontaktet Miracle Channel for sjelesorg og forbønn. Et stort antall av dem følger nå Jesus i land som er stengt for tradisjonell misjon.

{vimeo}41138210{/vimeo}


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter