fbpx

Vårknipa – behov for ekstra gaveinnsats

Årets vårknipe er tøffere en vanlig pågrunn av økte misjonsutgifter og en nedgang i inntekter. Med 300 nye evangelister og en stor kampanje i juni håper Troens Bevis på en ekstra gaveinnsats nå. Etter en gledelig giveraksjon i desember som fikk Troens Bevis sitt misjonsbudsjett vel i mål for 2011, er vårknipa kommet.  Med 300 nye evangelister, en stor kampanje i Burundi i juni og en liten nedgang i gaveinntekter trenger Troens Bevis en ekstra hånd fra giverne akkurat nå. 

– Vi har utvidet vår satsing og vi er inne i en fantastisk spennende tid. 
Vi ser store misjonsresultater og derfor prøver vi hele tiden å strekke budsjettet vårt så langt som mulig, sier administrativ leder Glenn Tønnessen.

Etter en aksjon under Sommerstevnet i fjor er antall innfødte evangelister som får støtte fra Sarons Dal økt fra 600 til 900 hver måned. tillegg skal 284 992 nye brevskoleelever få Brevkurset ”Det Nye Liv”. Det er også store kostnader forbundet med satellittkanalen Miracle Channel og kampanjene som blir holdt i India, Afrika og Indonesia hvert år. Det betyr at Troens Bevis står foran en utfordring med ca.1 million kroner i økte kostnader.

– I løpet av årets første tre måneder har vi hørt fra over 50 000 arabiske seere, innfødte evangelister har møter der hundrevis av folk blir frelst og Rune Edvardsen taler ofte til 30-40 tusen fremmøtte under kampanjene sine. Men alt dette har sin pris i kroner og ører, forklarer Glenn Tønnessen, og håper at både nye og faste givere vil støtte litt ekstra akkurat nå.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter