Medlem av muslimsk brorskap kom til Kristus

Et tidligere medlem av Muslimsk Brorskap skrev til oss i februar og delte historien om hvordan han bestemte seg for å følge Kristus.

Jesus fred være med dere!

Jeg er virkelig takknemlig for Miracle Channel og finner stor trøst i å se på programmene deres. De styrker troen min fordi jeg har ikke mulighet til å gå i en menighet pågrunn av mine sosiale omstendigheter.

 

Jeg heter Salem og kommer fra en familie i Algerie. I begynnelsen var jeg ikke en veldig religiøs person. Vi praktiserte kun Islam under Ramadan og ved våre religiøse fester. Men etter det tragiske dødsfallet til ett av våre familiemedlemmer ble vi veldig religiøse og jeg ble ett aktivt medlem av Muslimsk Brorskap der jeg inviterte mennesker til å komme til Islam. Jeg ble kjent for min store iver i den islamske bevegelsen. Jeg begynte å misjonere blant studenter, jeg ble veldig religiøs og jeg tvang mine søstre til å be og å gå med slør.

En dag i 2003 hørte jeg ved en tilfeldighet om Kristus på en av de kristne kanalene. Fordi jeg hadde mange vrangforestillinger om Kristus brydde jeg meg ikke om det. Men jeg klarte ikke å nekte for at jeg var nysgjerrig. I hemmelighet begynte jeg å lytte til det kristne budskapet og jeg kontaktet til og med oppfølgingskontoret. Jeg ble klar over at mye av det jeg trodde jeg visste om kristendommen var rett og slett løgner.

Hele tiden mens dette pågikk våget jeg ikke å fortelle at jeg var begynt å tvile på Islam. De neste månedene var en pinsel for meg både åndelig og følelsesmessig. Spørsmålet jeg grunnet på hele tiden var ….hva om dette er sant?
Tilslutt fikk jeg mot til å møte en kristen mann i Algerie, og etter at vi hadde gjort en lang og grundig studie av Bibelen sammen, bestemte jeg meg for og følge Kristus.

I 2007 publiserte den arabiske avisen «El Shorouk» historien om troen min, der de hevdet at jeg hadde gått tilbake til Islam etter tre år. Jeg gikk til dem og prøvde å overbevise dem om at jeg fremdeles var en kristen, men de nektet å publisere dette og i stedet ble jeg arrestert i 2008 fordi jeg hadde forlatt Islam og for å ha forbudte bøker i eie, men Herren var med meg.

Nå håper jeg at dere kan være med og be at jeg kan finne en jobb og at jeg kan tjene Herren. Gud velsigne dere i deres arbeid. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter