”Sannhetens Gud rørte oss!”

Brevkurset «Det Nye Liv» fikk i alt 284.992 nye elever i 2012. Brevkurset vinner mennesker for Jesus i Dubai, på landsbygda i Burma og blant hindu ungdom i India.

Her kan du lese noen av vitnesbyrdene vi har fått fra brevkurselever som tok kurset i 2011:

«Jeg heter Ralla Solomon og jeg kommer fra India. Jeg tok imot Jesus i tenårene og reiste til Dubai for å tjene til livets opphold. Gud velsignet meg der og jeg tenkte at jeg kunne vitne for andre mennesker der om Jesus, da det er mange indere som jobber i dette området. Pastoren min gav meg brevkurset og sa jeg kunne dele det ut i Sharjah, Dubai and AbuDhabi. I begynnelsen delte jeg ut 50 brevkurs og alle som gjorde det ferdig fikk diplom. Men da ennå flere ville ha det spurte jeg brevskolekontoret i Hyderabad om å få 500 brevkurs. Alle disse er delt ut og mange flere er veldig interessert i å ta dette kurset. Selv om vi ikke har religiøs frihet i dette landet, når vi allikevel mange med evangeliet, og brevkurs er veldig nyttig for immigrantarbeiderne i Emiratene. Vi samles hver fredag da det er ukens fridag i Midtøsten, og nå underviser jeg dem som har gjort ferdig Brevkurset. Vi vil trenge mange flere brevkurs i fremtiden. Vær så snill og be for denne tjenesten blant indere i Midtøsten!»

«Jeg heter Darthang Tulung og jeg kommer en landsby i Burma. Vi lever av å dyrke jorden og Pastor Lal besøker oss og lærer oss om Jesus. Jeg er gift med Chinneichong og vi har to barn, gutten Bedana and jenta Sajomba. De går på en lokal skole i 5. og 6. klasse. Vår pastor gav oss Brevkurset ”Det Nye Liv” så vi kunne lære om livet og om Gud. Jeg liker dette kurset, det er så interessant. Jeg deler det også ut til våre venner som bor andre steder. Vi tror alle på Buddha og det er veldig vanskelig å ta imot Jesus. Vårt land er ikke sekulært og det er en lov som forbyr offentlig forkynnelse. Jeg ber om at en dag vil Gud forandre vår nasjon og at alle i vårt land vil ta imot Jesus som deres personlige frelser. Dette Brevkurset er veldig bra for nye mennesker, det gjør det lett å forstå at det finnes en levende Gud. Vær så snill og be for vår nasjon.»

«Jeg er Kohiram Ranoth fra Chittagong i Burma og jeg fikk Brevkurset fra pastoren min. Brevkurset underviste veldig bra om livet og Gud. Det var så lett å forstå. Jeg bestemte meg for å dele ut dette kurset til andre i landsbyen vår. Det er restriksjoner mot å vitne for Gud offentlig, men vi vet at Gud vil hjelpe oss.  Jeg er ikke gift ennå og jeg jobber i en sukkerrørsfabrikk. Jeg vil også gjerne ta Brevkurset til venner som bor i andre landsbyer. Vær så snill og be om en forandring i landet mitt så det åpner dørene for evangeliet!»

«Jeg er Kavitam Raj Kumar fra Bidar landsbyen i Karnataka i India. Vi snakker telugu språket og også Kannada fordi vi bor ved grensen til Andhra Pradesh og Karnataka provinsene. Jeg er gift med Lalithamma og vi har to barn, Hirish og Haritha.  De går begge på skolen. Vi var veldig religiøse og vi ønsket aldri å lære om Jesus selv om vi har en kirke rett i nærheten i landsbyen vår. Vi kan høre sangene og talene hver gang de har bønnemøte. Men de gangene jeg ville gå og se hva de gjorde, stoppet foreldrene mine meg. Men etter at jeg ble gift bestemte jeg meg for å gå på møte i kirken en dag. Jeg gikk og jeg følte meg så glad fordi jeg følte Guds nærvær. Jeg spurte pastoren hva jeg skulle gjøre.  Han forklarte meg om Jesus og gav meg noen bøker å lese. Jeg fikk også Brevkurset ”Det Nye Liv”, og det er så interessant!  Etter at jeg var ferdig med kurset gav jeg det til min kone. I begynnelsen så skjønte hun det ikke, men etter at jeg forklarte det for henne forstod hun, og nå leser hun i Bibelen. Familien min går nå i kirken og vi ønsker alle å bli døpt, men foreldrene mine er veldig imot dette. De roper og klandrer pastoren for å ha omvendt oss. Men det er ikke sant; det var sannhetens Gud som rørte oss med hans ord og derfor tok vi imot Jesus. Vær så snill å be om at familien min skal bli frelst snart. Nå studerer jeg Bibelen ved en bibelskole.»

Brevkurset ”Det Nye Liv” fikk i alt 284.992 nye elever i 2012 ved ni oppfølgingskontor i Burundi, Indonesia, Rwanda, Kongo, Sudan, India (2), Sverige (arabisk) og Norge (Internett).



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter