TV tar opp tabu-belagt tema i Nord-Afrika

Mandag kveld lanserte Miracle Channel en ny ukentlig direktesendt TV-serie som tar for seg overtro og frykt knyttet til spådomskunster og magi i arabiske land.

Mandag kveld kl.19:00 norsk tid viste Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal den første episoden av en ny serie som tar for seg det omfattende problemet knyttet til spådomskunster og magi i Nord-Afrika, Midtøsten og Gulflandene. Programmet tar for seg historiene til mennesker som er blitt bundet av frykt og angst som følge av okkult praksis og andre former for spådomskunster.

Dr. Fahd Bin Abdulaziz al-Sunaidi, en professor ved Fakultetet for Islamske studier ved King Saud Universitetet la frem en studie i 2010 som viser at Arabere bruker 5 milliarder dollar hvert år på magi, og at det er en magiker for hver 1000 person i den arabiske verden.

Tidligere programserier der Miracle Channel har tatt opp dette temaet har ført til mange brev og kommentarer fra seere som ønsker forbønn og hjelp til å bli fri fra problemene som det okkulte og overtro har ført til.

– Vårt ønske er å lede mennesker som sliter med disse problemene ut i frihet gjennom troen på Kristus, sier lederen for Miracle Channel.  

Programserien er Miracle Channels fjerde ukentlige live sending med telefoner til studio fra seere. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter