Arabisk ungdom møtte Gud på leir

Over 50 arabisk ungdom møtte Gud på leir etter å ha vunnet konkurranse på Miracle Channels Facebook-side.

Miracle Channels direktesendte ungdomsprogram «Kontakt meg» gjennomførte nylig første ukelange ungdomsleir med vinnerne fra konkurransen for beste innlegg på programmets Facebook side. Det var 51 ungdom som deltok på leiren, 41 av dem reiste seg under invitasjon til frelsesbønnen på en kveldssamling.

– Ungdommen hadde det både gøy og oppbyggelig mens de deltok i sportsaktiviteter, hadde sosialt felleskap og åndelige samlinger, forteller Gihan, vår arabiske produsent og media misjonær som var med på leiren.

– En dag snakket vi om hva Jesus opplevde av lidelser for vår skyld, og ungdommene var synlig berørt av det de hørte. Dagen etterpå ble alle plutselig våknet opp klokken 6 på morgenen, og leirlederne ba ungdommene om å være med på å bære ett stort kors rundt på området for at de skulle lettere forstå hva Jesus opplevde. Dette ble en spesiell opplevelse som gjorde sterkt inntrykk, det kunne jeg se, forteller produsenten.

Senere på dagen fikk de ungdommene som ønsket det anledning til å ha en liten stund alene ved korset, noe flere av dem takket ja til.

– Jeg har ikke ord for å forklare hva Gud har gjort blant disse ungdommene i løpet av denne uken, jeg har vært vitne til at Hans kjærlighet er blitt utøst i hjertene deres, sier Gihan.

Be for sikkerhet

Nå oppfordrer hun til bønn for disse ungdommene som etter en uke på leir har reist hjem igjen.

-Vær så snill og fortsett og be for dem, for deres sikkerhet når de kommer hjem og at Gud vil fortsette å virke i hjertene på dem. Vi ber også om at de skal finne små grupper som de kan være del av for å vokse i troen.

Ungdomsprogrammet som heter «Kontakt meg» begynte sendingene i november. Etter fire måneder på luften har programmet fått 21228 Facebook venner fra land som Jordan, Egypt, Syria, Irak, Libanon og Sudan.

Leirtilbudet for ungdommene er en del av Miracle Channels store satsning i 2012 på å disippelgjøre seerne som kontakter kanalen etter å ha sett på programmene. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter