Har fått 20 616 arabiske Facebook-venner!

– Jeg likte spesielt godt episoden om frykt fordi jeg har problemer med dette, vær så snill og hjelp meg. Jeg er 15 år, skriver Ebran på Facebook siden vår.

 

Miracle Channels nye program for arabisk ungdom har i løpet av fire måneder fått over 20 000 Facebook venner, og antallet øker uke for uke. Ebrans kommentar er en av flere tusen som er lagt igjen på Facebook siden av programmets unge seere. Facebook vennene kommer fra land som Jordan, Egypt, Syria, Irak, Libanon og Sudan.

Programmet som blir sent en gang i uken på Troens Bevis sin arabiske satellittkanal heter treffende nok ”Kontakt meg”.  Programmet blir ledet av et arabisk ungdomsteam som tar for seg tema som arabisk ungdom lett kan identifisere seg med. Hver uke på programmet blir det utlyst en konkurranse på Facebook for det beste innlegget med flest ”liker” fra andre brukere. Hver uke blir det også trukket to vinnere fra Facebook siden som kan ta med seg en venn og delta på en kristen leir for ungdom i Nord-Afrika.

Miracle Channel håper at Facebook siden kan være et trygt møtested for muslimsk og kristen ungdom der de kan utveksle tanker og erfaringer.  Her er hva noen av kommentarene på Facebook siden sier:

Mena:
”Jeg lærte my i episoden om tilgivelse. Selv om dette er veldig vanskelig, vil jeg prøve. Takk.”

Ebram:
”Jeg likte spesielt godt episoden om frykt fordi jeg har problemer med dette, vær så snill og hjelp meg. Jeg trenger flere slike program om forandringene vi går igjennom på min alder.

Jeg er 15 år. ”Donia, muslim fra Irak:
”Jeg følger veldig nøye med på dette programmet, mange nye ting som jeg aldri har hørt presentert på denne måten før. Dette er veldig bra.”

Karoleen:
”Jeg vil veldig gjerne komme nærmere Gud og lese bibelen mer men dette er ikke alltid enkelt. Takk for dette programmet, det hjelper meg å kjenne Gud bedre.”

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter