Tusenvis møtte Jesus

Troens Bevis Verdens Evangelisering har de to siste helgene arrangert to kampanjer i India. Først ut var kystbyen Chirala der responsen ble over alle forventinger. Andre by var Zaheerabad. Også her møtte tusenvis av mennesker Jesus.

– Vi har fyrt av alt som er i kroppen denne helgen. Det har vært tungt, men jeg lærte av pappa at jeg skulle skjære på grenen til den gikk av. Det var ikke noe ende på hendene som gikk opp her og nå må vi be om at vi skal klare å ta vare på dem, sa Rune Edvardsen etter kampanjen i Zaheerabad avsluttet søndag kveld.

Rune er godt fornøyd med begge kampanjene som har blitt arrangert denne uken. Etter 12 år med musikkfestivaler i landet har han sett mange ungdommer møte Jesus. Selv blir han like rørt hver eneste gang.

– Det er fantastisk å få stå i sammen med partnere i denne tjenesten. I dag har mange startet et nytt liv. Dette er en vanlig dag på jobben for meg, men dette er den største matpakken jeg har hatt på lenge.

Har startet oppfølging

I 12 år har Troens Bevis Verdens Evangelisering samarbeidet med Manna Ministries om musikkfestivalene i India. Deeven Kumar er hovedansvarlig for opplegget og opplevde responsen som overveldende.

– Tusenvis av mennesker har tatt imot Jesus som sin frelser etter disse to helgene. Nå begynner det viktigste arbeidet med å følge opp alle frelssøkende som fylte utut kontaktinformasjonen på våre oppfølgningskort.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter