David fikk møte Jesus i kveld

– I kveld ble jeg helbredet i hjertet. Jeg har fått en fred i mitt indre og vet at Jesus har tilgitt alle mine synder, fortalte David som kom til kampanjen ulykkelig og deprimert.

 Tusenvis av mennesker hadde møtt frem til kampanjen i kystbyen Chirala, i staten Andra Pradesh, som startet for få timer siden. I flere uker har plakater invitert byens innbyggerne til musikkfestivalen, og David var en av dem som hadde sett invitasjonen. Med sitt kunstige bein, krykker og en hjelper, fikk han mulighet til å komme til kampanjen denne kvelden.

I den store folkemengden fulgte David nøye med på det som foregikk på scenen. Etter å ha hørt sangtekstene og forkynnelsen til Rune Edvardsen, kjente David at hans hjerte ble berørt av nådebudskapet, og ville så gjerne ta i mot Jesus. Med litt hjelp var han en av mange som kom frem til scenekanten da Rune inviterte frem de frelsessøkende.

Ulykke ble til glede

For første gang fikk David kjenne en fred i sitt hjerte. Historie om hvordan han endte med å være tilstede på kampanjeområdet denne kvelden begynte med en motorsykkelulykke for en tid tilbake. David var suksessfull, lykkelig og hadde nettopp fått jobb i en internasjonal bank da uhellet skjedde. Kollisjon med en buss førte til at han havnet med venstre bein under et av hjulene til bussen. Med hjelp fra dem som var tilstede, overlevde han ulykken og ble lagt inn på sykehus. I 400 dager og fem operasjoner har han sørget over det som hendte. Hans liv har blitt til store smerter, søvnløse netter og ukontrollert sinne. På grunn av skadene får han ikke arbeid og hele familien er i stor nød, forteller en tårefull David.
David hadde hørt rykter om at de kanskje skulle be for syke under musikkfestivalen, og tok på seg det bryet om å komme til kampanjeområdet. Men kvelden ble ikke det han hadde forventet.

– I kveld ble jeg helbredet i hjertet. Jeg har fått en fred i mitt indre og vet at Jesus har tilgitt alle mine synder. Nå forstår jeg at ulykken har ledet meg til dere denne kvelden. Uten den, hadde jeg ikke møtt Jesus i kveld. Takk for at dere kom til Chirala for å fortelle meg om Jesus. Fortsett å be for meg og min familie, for vi er i store trengsler, avslutter David.

Flere som David
Historien til David er bare en av historiene til dem som var tilstede på kampanjeområdet i kveld. Mange kom frem til scenekanten for å ta imot Jesus. Disse har fylt ut et oppfølgningskort med kontaktinformasjon. De som fyller ut blir kontaktet  i etterkant og inkludert i en menighet. I tillegg får alle utdelt Troens Bevis sitt Brevkurs ”Det Nye Liv”, som er et selvstudie i troen på Jesus. Målet er at 10 nye menigheter skal plates i Chirala i løpet av helgen. Pastorer er klarer, og de nye medlemmene er frelsessøkende fra kampanjen.

12 år med samarbeid
Dette er det tolvte året Troens Bevis Verdens Evangelisering samarbeider med Manna Ministries om musikkfestivaler i India. Hvert år blir nye strategiske byer besøkt. Gjennom samarbeidet har nærmere 250 menigheter blitt plantet som resultater av kampanjene.

Fikk se det live
Med på turen er også Sørlandskirken Arendal og elever og lærere ved Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt. I kveld fikk de for første gang se Troens Bevis sine kampanjer i aksjon. I morgen skal det ses på fjorårets resultater i byen Ongole, og om kvelden skal nye sjeler vinnes for Guds rike.

Les mer om David og kampanjen i Chirala i neste utgave av Troens Bevis magasin. Bladet kan mottas gratis i posten.

Vi har også et stort behov for støttepartnere for å arrangere disse kampanjene. 

Tags:
, ,


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter