Rune Edvardsen reiser til India

Tirsdag reiste Rune Edvardsen med team til India for å holde to store kampanjer og predikantseminar i Hyderabad. Følg oppdateringen på nett direkte fra kampanjene.

 Rune Edvardsen og teamet fra Troens Bevis er nå i India og gjør seg klar til to kampanjer i byene Chirala og Zahirabad. I tillegg blir det ett predikantseminar i Hyderabad.

Med på Indiaturen er flere fra Sørlandskirken i Arendal, en av Troens Bevis sine partnermenigheter.  Anne og Stephan Christiansen har også tatt med seg flere bibelskole elever fra Troens Bevis Misjons Institutt i Oslo.

Årets India kampanjer er fortsettelsen på en strategisk satsing på å nå Indias ungdom med evangeliet. 60 prosent av Indias drøye en milliard innbyggere er under 20 år. Siden 2002 har Rune Edvardsen holdt musikkampanjer i over 20 indiske byer. Tusenvis av ungdommer har tatt imot Jesus gjennom disse kampanjene. Som ett resultat av musikkfestivalene er nærmere 250 nye menigheter blitt plantet og får støtte fra Troens Bevis.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter