Seer fra Syria: Må Gud ha barmhjertighet med oss!

Siden årsskiftet har Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal hørt fra flere hundre seere i Syria som ber om bønn for sin fortvilte situasjon.

En kvinne fra Homs skriver: 

”Tusen takk for Miracle Channel og de flotte programmene. Vær så snill og be for oss for vi er i en fryktelig situasjon. Jeg bor i Homs-området der hundreder av mennesker blir drept hver eneste dag og ingen gjør noen ting. De drepte min beste venn, en mor med flere barn, hva var poenget med det? Vær så snill og be for oss kristne og alle andre i landet, og vær så snill og oppfordre menneskerettighetsgrupper til å hjelpe oss. Ingen andre gjør det. Må Gud ha barmhjertighet med oss.”

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal Miracle Channel hører også fra seere i andre arabiske land som fortviler over situasjonen og den økende forfølgelsen kristne opplever. Lederen ved oppfølgingskontoret til Miracle Channel kommer med en innstendig oppfordring til misjonspartnere om å fortsette å be for situasjonen i Nord-Afrika og Midtøsten. Mange seere er redde, men de forteller også at de finner trøst og håp i å se på Miracle Channels program. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter