Begeistret over indisk ungdom

Helge Flatøy er begeistret etter møte med kristen indisk ungdom under to ungdomskonferanser i India i høst. – De var veldig flinke til å ta med seg hindu venner på møtene, og flere av vennene fikk møte Jesus for førstegang.

I oktober talte Troens Bevis evangelist og prosjektleder Helge Flatøy på to ungdomskonferanser i India i regi av vår indiske samarbeidspartner, Ernest Komanapalli. På begge konferansene hadde kristen ungdom invitert med seg hindu venner. Den ene konferansen strakte seg over tre dager på et konferansesenter, og den andre fant sted i en nyplantet menighet. Helge opplyser at det var minst 200 ungdom som fikk møte Jesus for første gang og fikk frem for frelsesbønn.

– Begge konferansene var fantastiske å få være med på. Men det var spesielt inspirerende å se entusiasmen til ungdommene i den nyplantede menigheten. De var kjempegira og hadde virkelig anstrengt seg for å få med seg hindu venner på møte. Det var veldig gøy å se, sier Helge Flatøy.

Er budskapet ditt til ungdommer det samme i India som i Norge?
– Budskapet er det samme. Jeg taler aldri imot noe. Ikke hinduismen i India eller andre ting i Norge. Hensikten er aldri å angripe andres tro, det blir helt feil. Jeg taler om Jesus og for Jesus, og det er det som slår igjennom, det er budskapet som virker. Men i India kan jeg kanskje være ennå mer direkte. Også har indisk ungdom veldig god møtekondis, de er ivrige og kan gjerne høre to talere i samme møte!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter